Custom Rom'lu Galaxy W'ye stock rom uygulamaları [yardım]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tme05

Üye
    Konu Sahibi
Custom Rom'lu Galaxy W'ye stock rom uygulamaları [yardım]
Merhaba arkadaşlar.
Ben Samsung Galaxy W GT-i8150 telefonuma buradaki Android 4.0.4 CyanogenMod 9 Rom RC5 'i yükledim. Rom gayet güzel fakat bence bir kaç eksiği var. Bu yüzden stok romdaki bazı uygulamarı kurmak istiyorum.Markette ve googlede bulamadım. Nerden bulup kurabilirim? Stok romu indirdim belki onun içinde bulabilirim dedim fakat onu da beceremedim çünkü o kadar android bilgim yok :D

Stok romdaki istediğim uygulamalar:
Yapışkan not widget uygulaması: gayet güzel kullanışlı bir widgetti. Masaüstü ekranında içindeki notlar gözüküyordu.
Telefon Rehberi (Kişiler) Uygulaması: Stok romdaki telefon rehberi bu romdaki rehberden bence kat kat daha güzeldi.
Saat & Alarm Uygulaması: Alarmı daha çok seçenek sunuyordu. (akıllı alarm v.s.)
Google Rehber uygulaması: Etraftaki kafeleri restourantları atmleri gösteren uygulama.
Radyo uygulaması: Stok romdaki radyoda yarım saat sonra kapanma özelliği çok işime yarıyordu
Takvim Uygulaması: Bu romdaki takvimi hiç sevmedim.
Samsung Apps uygulaması: Samsungu kendi market uygulamasıydı

Bana bunları bulmamda veya nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Androidde yeniyim :)

serif55

serif55

Üye
Stock Romu indirmek başlangıç aslında kardeşim doğru gidiyorsun yanlız indirdiğin stock rom .zip halinde mi yoksa klasör mü farklı bir dosya türünde mi bunu belirtir misin?

Eğer zip halindeyse zip in içinden stock romda yer alan programları isimlerinde anlayabilirsen tek tek çıkarıp senin yüklemiş olduğun zip halindeki custom rom a port ediceksin bu kadar basit ama kullanmakta olduğun sistemin uygulamaları destekleyememe ihtimali göz ardı etme lütfen

tme05

Üye
    Konu Sahibi
indirdiğim rom zip dosyası. içinde md5 dosyası var. md5i winrarla açtım içinden şu dosyalar çıktı:

Uygulamaları buldum diyelim ve tek tek kendi romuma port etme işlemi pc de olup romu tekrar yükleme şeklinde mi olacak yoksa Recovery modunda restore from sd kart şeklinde mi olacak?

Heroata

Heroata

Üye
indirdiğim rom zip dosyası. içinde md5 dosyası var. md5i winrarla açtım içinden şu dosyalar çıktı:

Uygulamaları buldum diyelim ve tek tek kendi romuma port etme işlemi pc de olup romu tekrar yükleme şeklinde mi olacak yoksa Recovery modunda restore from sd kart şeklinde mi olacak?

maalesef bu rom backup dosyasi. rom dosyasi olsaydi zip olarak acip/system/apps dan kurablrdn. ama bnde rc5 deki tum uyg.lar var istedgni soyle verym.

tme05

Üye
    Konu Sahibi
rc5 değil stok romdaki şu uygulamalar lazım:

tok romdaki istediğim uygulamalar:
Yapışkan not widget uygulaması: gayet güzel kullanışlı bir widgetti. Masaüstü ekranında içindeki notlar gözüküyordu.
Telefon Rehberi (Kişiler) Uygulaması: Stok romdaki telefon rehberi bu romdaki rehberden bence kat kat daha güzeldi.
Saat & Alarm Uygulaması: Alarmı daha çok seçenek sunuyordu. (akıllı alarm v.s.)
Google Rehber uygulaması: Etraftaki kafeleri restourantları atmleri gösteren uygulama.
Radyo uygulaması: Stok romdaki radyoda yarım saat sonra kapanma özelliği çok işime yarıyordu
Takvim Uygulaması: Bu romdaki takvimi hiç sevmedim.
Samsung Apps uygulaması: Samsungu kendi market uygulamasıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt