Örneğin neyi kullanamıyoruz?
Bir de servise götürmeden önce orjinal rom yüklediğimizde teknik servis bu cihaza daha önce rom/root işlemleri yapıldığını anlar mı?
Gıcık olduğun bir uygulama var mesela telefona gömmüşler zaten azcık rami var bu 2011xperiaların hafıza desen sıkıntı. Silsen silemiyorsun. Rootlarsın >>Titanium Backup>> İstediğini sil.
OC yaparsın>>> Ray'i 1.2ghzde kullanıyoruz

Custom romlarda daha iyi oluyor ya daha hızlı oluyor. Tabi romuna göre de değişir. Bir de tipi değişiyor çok iyi oluyor tipi

Neyse mesela Jelly Bean. Güncelleme verdi mi sony? Vermedi. Verecek mi? Vermeyecek. Yükle cm10u.
Ben xdadan UltimateXperiaHD romunu kurdum. Memnunum. Denersin ya çeşit çeşit rom var. CM9 yükledim ben önce beğenmedim. Bu dediğim romu kurdum. CM10u denemedim.
-------
Servis onu anlar mı onu bilmiyorum, çok da merak ettiğim bir şeydir. Eğer anlamıyorsa o zaman garantin gidiyor diye bir şey yok. Bootloaderı kapatır pc. comp güncellersin ilk günkü gibi olur

Ama heralde anlıyorlardır? Yoksa garanti gidiyor diye bir şey olmazdı.
- - - Eklendi - - -
Bir de rootladın mesela telefona direk uygulamayı gömebilirsin. Mesela: Xperia S deki notlar programını, Arc S'e kurabilirsin. Yukardaki bildirim çubuğunu daha işlevsel kullanabilirsin ya da Xperia S'in yazı tipini Arc S'inde kullanabilirsin.