Achilleus52
Üye
-
Konu Sahibi
-
ACİL YARDIM flashlarken, 6 kademeli yapmasını istediği şey var -usb kaplosunu çıkartın - bataryayı çıkartın - bataryayı tekrar takın-telefonu açın - kabloyu takın...
ben hepsini tek tek yaptığım halde şuan kurulum devam etmiyor. yeniden dene diyorum tekrar aynı basamaklar karşıma çıkıyor... unable to set the phone to flash mode diyor yan tarafta... LÜTFEN YARDIM
Herkese merhaba... Ben bu konuda çok yeniyim, effect yüklemek istiyorum ama telefonumda cfw olması lazım mış... bu durumu nasıl çözebilirim
bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim...
----------Eklendi @ 23:03:20 ---------- Yazıldı @ 22:59:47 ----------
bu arada araştırmadan direk dalmadım, siteyi tahaf ettim ama ben bulamadım... extra konu değildir inşallah...
bilse yapacak zaten daha yeniArkadaşım telefonun CFW olması gerek yok Hackli olsun yeterli.... Telefonu Hackle O kadar Özel FW yüklemene gerek yok...
Arkadaşım telefonun CFW olması gerek yok Hackli olsun yeterli.... Telefonu Hackle O kadar Özel FW yüklemene gerek yok...
MeeGo OS adlo kullanıcı bana flashlamam gerektiğini söyledi... ayrıca daha önce hackli hale getirmiştim.. şimdi o hackli hali gitmişmidir ?
Bu konuda ki efekti siz uzantılı belle olanı yani telefona kur Ayarlar Temalardan Tema efektini açık yap olmazsa telefonu kapat aç.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...jin-hao-v3-effects-belle-anna-sis-598469.html
valla öyle ben açıkca belirteyimde sizin bu yazınıza nazaranbunu daha önce görseydim direk flashlamaya atlarmıydım... çok teşekkür ederim... yanlış bilgi nelere kâdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?