Curve 8520 Facebook uygulaması, Messenger, app world yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

helboy9

Üye
    Konu Sahibi
Curve 8520 Facebook uygulaması, Messenger, app world yardım
Telefonuma facebook uygulaması indirdim wifi ile bağlanarak uygulamadan internete girdim sonra wifi kapattıp bir daha bağlanmak istediğimde olmadı şimdi telefonumda internet paketim var ama girmek istediğimde şu hatayı veriyor

''Şu anda bu uygulamayı destekleyen bir servis planındasınız lütfen bir wi-fi ağına bağlanın yada veri planınızı yükseltmesi için servis sağlayıcınızla görüşün'' diyor ne yapmam gerek blackberryler için özet internet paketleri var onu yapıpmı bağlanmalıyım,

Messengera girmek istediğimde ise '' bu hizmet handheld için etkin değildir ' diyor bunu araştırdım ama birşey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim:confused::confused:

app worlda girince '' blackberry app world is having trouble connecting to the blackberry ap wolrd server verify your network connections and try again '' diyor daha önce wifi ile ve normal internet paketiyle girebilirken şimdi giremiyorum yardımcı olacağınıza eminim şimdiden teşekkürler:

minoo

minoo

Üye
Msn icin ben de ayni hatayi aliyorum. Butun 8520'lerde boyle sanirim. Baska bi arkadasim daha soylemisti. Ama bildigim kadariyla twitter ya da face bis ile kullaniliyordu :hmmm hatirlamiyorum onu.

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt