Cumhurbaşkanı firar ederse...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cumhurbaşkanı firar ederse...
Cumhurbaşkanı firar ederse...Cumhurbaşkanı işinden sıkılıp, firar ederse ne olur? İşte bu sorunun cevabı...


Zeki Alasya’nın yönettiği ve Zeki Alasya, Derya Baykal, Şahap Sayılgan ile Yeliz Yeşilmen’in rol aldığı “Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye’de”, 21 Eylül 2007’de gösterime giriyor.

Herkesin merak ettiği, şimdiye kadar beyazperdede ele alınmamış Türkiye’nin ‘Beyaz Sarayı’nı ve firari bir Cumhurbaşkanının birkaç günlük öyküsünü anlatan “Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye’de” ekibi başkent Ankara’daki çekimlerine 13 Nisan 2004’te Cumhurbaşkanlığı ana giriş kapısı önünde başlamıştı.

İç mekân çekimlerinin Başbakanlık binası içinde gerçekleştirildiği filmle birlikte Başbakanlık binası ilk kez bir film setine ev sahipliği yapmış oldu.

Zeki Alasya, Derya Baykal, Şahap Sayılgan, Yeliz Yeşilmen, Ayla Algan, Sezai Altekin, Bahadır Tokmak, Ali Uyandıran’ın rol aldığı “Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye’de” isimli filmde konuk oyuncular arasında Deniz Arman, Aykut Oray, Aziz Üstel, Cenk-Erdem gibi medyanın ünlü isimleri de dikkat çekiyor. Filmin sürpriz konuk ismi ise dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel…

Filmin kısaca öyküsü şöyle:

Bir gün siyasetin yüksek temposundan yorulan ve sadece kısa bir süreliğine de olsa soluk almak amacıyla gizlice firar eden Cumhurbaşkanı halkın arasına karışır. First lady ve Cumhurbaşkanı’ndan oluşan bu ‘VIP’ (!) firar ekibine Ankara sınırlarından çıkmak üzereyken beklenmedik bir başka firari daha katılır; hayat kadını Buse… Ankara sınırlarında başlayan tuhaflıklar sinsilesi Cumhurbaşkanı ve eşi’nin zorunlu olarak konaklayacakları küçük bir balıkçı köyünde ise bambaşka bir atmosfere dönüşür ve Cumhurbaşkanı artık Öteki Türkiye’de konuktur…
 


Salihyet

Salihyet

Üye
Derya Baykal, Şahap Sayılgan ile Yeliz Yeşilmen hiç de iyi bi kadro değil bence.
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
İzlemeden yorum yapmiim.

İzledikten sonra yazarız inş. ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

greenmile
Cevap
1
Görüntüleme
400
anılbaran
' KalendeR '
Cevap
17
Görüntüleme
4K
' KalendeR '
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Mehmet
Cevap
0
Görüntüleme
382
Mehmet
Cevap
0
Görüntüleme
796


Üst Alt