cumartesi atrix alacağım.ya da tavsiyeleriniz???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
cumartesi atrix alacağım.ya da tavsiyeleriniz???
arkadaşlar bu cumartesi motorola atrix alacağım inşallah.kayseride varsa tabi.aynı özelliklere sahip sizin başka tavsiyeleriniz varsa onlara da bakıp öyle karar vermek istiyorum.tabi fiyatı atrixden çok pahalı olmaz ise :).100 tl gibi fazla olursa sorun olmaz ama çok fark olursa olmaz :)

soldier_25

Üye
Atrix tam bir fiyat performans cihazı ve diğer telefonlardan farklı. Tavsiye ederim çünkü Ben de bundan alacağım inşallah. 4 inç ekranlı bir akıllı telefonla fena sörf yapılır :)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
bu htc evo 3d de kafama takılıyor aslında.hem satarken de evo daha kolay satılır diye de düşünüyorum ara ara.

- - - Eklendi - - -

destek konusunda htc ve motorola arasında fark olur mu ki.güncelleme vs.

soldier_25

Üye
moto.ya güncelleme gelmez daha. Gelirse son çeyrekte gelir. Htc ile ilgili birşey diyemem

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
ışte tek çekincem bu aslında.tel i alırım da destek gelmezse üzülürüm.sırf bu destek yüzünden htc daha iyi mi olur acaba diye düşünüyorum.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
kardeş motorola hakkında bi bilgim yok bişey diyemem, ama HTC'nin HTC XE ve HTC XL bunlara da bak derim

61semih

61semih

Üye
kardeş motorola hakkında bi bilgim yok bişey diyemem, ama HTC'nin HTC XE ve HTC XL bunlara da bak derim
bu modelleri 1000tl nin çok üstünde

benmde arasında kaldığım atrix ,evo veya ikici el galaxy r
benim için uzun batarya önemli buda beni atrix e yönlendiriyor fakat ekranın diğer modellere göre daha küçük olması ve ikici el piyasası ile yazılım desteği yüzünden bu modele soğudum diyebilirim evo 3d ise kısa batarya süresi beni çok düşündürüyor.
benim tercihim önümüzdeki aylarda temiz bir galaxy r bulabilirsem almak.
belki yol gösterir sanada düşüncelerim

Uruloki

Uruloki

Üye
evo al o zaman bencede daha mantıklı 3d de var

taylan08

Üye
git xperia arc yada xperia arc s al kesinlikle pişman olmazsın

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Motorola Atrix fiyatını tamamen karşılayan bir telefon..Niyetin varsa al derim gerek yok yani diğerlerine bundan daha iyisini almak istiyorsan en az 200-300 TL koyman gerekiyor bence :) Kolay Gelsin.

TheCower

TheCower

Üye
Biraz daha düşün. Şu anki telefonlara çıkacak son destek android 4 tür. 4.1 güncellemesi gelmez. Android 4 ün getirdiği yenilik pek çok değil o yüzden kaybedeceğin çok şey olmaz. Zaten atrixde development aşamasında yani 4de 3ü kaldı sitesinden bakarsın. Geliştiriliyor.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
fikirleriniz için gerçekten çok teşekkür ediyorum..samsung modelleri neden olduğunu bilmiyorum ama sevemedim gitti.. :) ..arc s de sanki çok büyükmüş gibi gelmişti bana..tabi artık cumartesi teker teker inceleyeceğim inşallah..gönlüm motoroladan yana ama htc nin teller kafamı karıştırıyor :ah ...bu arada belki ikinci el temiz bi samsung s2 bulursam onu da düşünebilirim aslında :islik...benim c6-01 in müşteri hazır :) ...400 e verip üstünü tamamlayacağım inşallah :) ..

- - - Eklendi - - -

Biraz daha düşün. Şu anki telefonlara çıkacak son destek android 4 tür. 4.1 güncellemesi gelmez. Android 4 ün getirdiği yenilik pek çok değil o yüzden kaybedeceğin çok şey olmaz. Zaten atrixde development aşamasında yani 4de 3ü kaldı sitesinden bakarsın. Geliştiriliyor.
development aşamasında derken ? ben pek anlmıyorum bu terimlerden :) ..ne demek yani..:hmmm

TheCower

TheCower

Üye
Geliştiriliyor demek :) hala geliştirici aşamasında sonra test aşamasına girecek ve sonra da kullanılabilir olacak :) inşallah öyle olur

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
motorola facebook sayfasında atrix için güncelleme olmayacağı yazıyor..ee ben ne alacağım şimdi :bilmm ...htc lere mi yönelsem bilemedim..

TheCower

TheCower

Üye
Android 4 gelmiyo he :( olsun custom rom takılıriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt