lolaman Üye Ne halı sahası o kupayı bu sene de alın bakalım görelim sizi yenmediğimiz takım yok bizim...
Kdr05 Üye lolaman' Alıntı: Almışsınız bir tane uefayı şaban ile ne desek olsun uefa kupamız var diyorsunuz tamam var kupanız ama genel olarak fenerbahçenin kupaları daha fazla..... Genişletmek için tıkla ... Evet daha fazla. Gerek Türkiye kupası , gerek süper kupa, Lig kupası , Uefa Kupası , Uefa süper kupası ... Karşılaştırınca daha üstün olduğunuz belli.
lolaman' Alıntı: Almışsınız bir tane uefayı şaban ile ne desek olsun uefa kupamız var diyorsunuz tamam var kupanız ama genel olarak fenerbahçenin kupaları daha fazla..... Genişletmek için tıkla ... Evet daha fazla. Gerek Türkiye kupası , gerek süper kupa, Lig kupası , Uefa Kupası , Uefa süper kupası ... Karşılaştırınca daha üstün olduğunuz belli.
OttomaN TigeR Üye Geçmişe bakarsanız mesafe katedemezsiniz, bence konuyu yersiz uzatıyorsunuz arkadaşlar.
AkSiYoN Üye Konu Sahibi lolaman' Alıntı: Ne halı sahası o kupayı bu sene de alın bakalım görelim sizi yenmediğimiz takım yok bizim... Genişletmek için tıkla ... cahille tartışılmaz büyüksün. ----------Eklendi @ 23:28:06 ---------- Yazıldı @ 23:27:35 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: Geçmişe bakarsanız mesafe katedemezsiniz, bence konuyu yersiz uzatıyorsunuz arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum bekleyelim ve görelim
lolaman' Alıntı: Ne halı sahası o kupayı bu sene de alın bakalım görelim sizi yenmediğimiz takım yok bizim... Genişletmek için tıkla ... cahille tartışılmaz büyüksün. ----------Eklendi @ 23:28:06 ---------- Yazıldı @ 23:27:35 ---------- Blackhawk1111' Alıntı: Geçmişe bakarsanız mesafe katedemezsiniz, bence konuyu yersiz uzatıyorsunuz arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum bekleyelim ve görelim
lolaman Üye Bakalım cumartesi kim yenicekmiş fenerbahçe yenince bu yazdığınız mesajları göstereceğim sana unutma
AkSiYoN Üye Konu Sahibi lolaman' Alıntı: Bakalım cumartesi kim yenicekmiş fenerbahçe yenince bu yazdığınız mesajları göstereceğim sana unutma Genişletmek için tıkla ... aynı şey senin içinde geçerli unutma...
lolaman' Alıntı: Bakalım cumartesi kim yenicekmiş fenerbahçe yenince bu yazdığınız mesajları göstereceğim sana unutma Genişletmek için tıkla ... aynı şey senin içinde geçerli unutma...
DaNq3rB0y Üye AkSiYoN' Alıntı: hayallerinizde bile yenemiyorsunuz ya nasıl gs lısınız anlamadım Genişletmek için tıkla ... Sen benim nasıl gsli olduğumu sorgulayamzsn benimki sadece tahmin
AkSiYoN' Alıntı: hayallerinizde bile yenemiyorsunuz ya nasıl gs lısınız anlamadım Genişletmek için tıkla ... Sen benim nasıl gsli olduğumu sorgulayamzsn benimki sadece tahmin
lolaman Üye DaNq3rB0y' Alıntı: Sen benim nasıl gsli olduğumu sorgulayamzsn benimki sadece tahmin Genişletmek için tıkla ... Esas adam bu işte tarafsız takım tutuyor herkes böyle olsa sorun olmaz..
DaNq3rB0y' Alıntı: Sen benim nasıl gsli olduğumu sorgulayamzsn benimki sadece tahmin Genişletmek için tıkla ... Esas adam bu işte tarafsız takım tutuyor herkes böyle olsa sorun olmaz..
ZaZuM Üye aga yenecez başka çare yok yani fenevi bu dönemin de ve gs nın bu gidişatıyla yenemezse bıraksın gitsin süper ligi
aga yenecez başka çare yok yani fenevi bu dönemin de ve gs nın bu gidişatıyla yenemezse bıraksın gitsin süper ligi