Cübbeli Ahmet Hoca tutuklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Cübbeli Ahmet Hoca tutuklandı

[h=2]Çete soruşturması kapsamında gözaltına alınan Ahmet Mahmut Ünlü tutuklandı.[/h]
'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesince tutuklandı.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde savcılıkça sorgulanmasının ardından tutuklama istemiyle İstanbul Nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesine sevk edilen Ahmet Mahmut Ünlü, mahkemeye çıkmadan önce şekerinin yükseldiği gerekçesiyle ambulansla kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisi tamamlandıktan sonra yeniden getirildiği adliyede hakim karşısına çıkartıldı. Hakim, mahkemedeki işlemlerin ardından Ünlü'nün tutuklanmasına karar verdi.

[h=4]ADAMLARI HOCA'YA KADIN AYARLIYORDU[/h] Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün de ifadesinin alındığı çete ve fuhuş operasyonunun ilginç ayrıntıları ortaya çıktı. Polisin hazırladığı fezlekeye göre Ünlü’nün adamları Hoca’ya seks yapması için ayarlıyordu.

KAYNAK:

xErKaNx

Üye
Şu yapılan seviyesiz habere bakın yaa. Bu nebiçim bir haber böyle. Bu iftirayı atan soytarılar ALLAH C.C nun huzurunda nasıl bir cevap verecekler çok merak ediyorum. Hayatım boyunca zina yapmadım eğer yaptıysam ALLAH C.C beni cennetine koymasın diyen bu hocaya, böyle bir ithamda bulunmak nekadar büyük bir ahmaklıktır. Meyve veren ağaç taşlanırmış. Ey batılın savunucuları elbet birgün sizin de mumunuz sönecek, ve o istemediğiniz islam her yere hakim olacaktır. Bu dünya kimseye kalmaz ve batılcılarada kalmayacaktır. ALLAH C.C islamın koruyucusudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...