Cübbeli Ahmet Hoca cezaevine gönderildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Cübbeli Ahmet Hoca cezaevine gönderildi
[h=4]Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde hakim karşısına çıkan ve kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geniş güvenlik önlemleri altında cezaevine gönderildi.[/h]
[h=5]Geceyi rahatsızlandığı için hastanede geçiren Ahmet Mahmut Ünlü, sabah saatlerinde tekrar adliyeye getirildi. Savcılık sorgusunun ardından Ünlü, tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye gönderildi. İstanbul Nöbetçi 10. Ağır Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan Ünlü'nün tutuklanmasına karar verildi.

Bu arada adliye önünde toplanan yaklaşık 200 kişilik grup, Ünlü'nün çıkışını bekledi. Çevik kuvvet ekipleri, grubu iki kaldırımda çevreleyerek önlem aldı. Ünlü'nün içinde bulunduğu polis otosu yine geniş güvenlik önlemleri altında adliyeden çıkartılarak cezaevine gönderildi.

Ünlü'nün ayrılmasının ardından polis grubun dağılması yönünde uyardı. Bir süre daha adliye önünde bekleyen grup, olaysız dağıldı.[/h]
KAYNAK:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ben diyordum zaten bunda bi şeylik var diye

Burak

Üye
vay be :hmmm

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Ben diyordum zaten bunda bi şeylik var diye

Neylik var diye... Hemen yargılamak hoş bir davranış değil. Hayranı değilim ama hapse düştü diye hemen yapmıştır ulan muhakkak bir şey yapmıştır da demem. Baban olsaydı şimdi pervane idin etrafında

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
adam içeri alındı sadece daha suçu belli değil hemen yargısız infaz olmaz.Empatili davranın biraz

serinaga

serinaga

Üye
YAW yazık olmuş hocaya, sempatik ve kültürlü biriydi nede olsa :bilmm

----------Eklendi @ 11:03:31 ---------- Yazıldı @ 10:55:50 ----------

hi boys i want buy panasonic camera. What is your recommendation model? Best regards.

Hi, you wrote a false issue, unfortunately, panasonic camcorder, please select the camera in the main headings, so have fun ...

anılbaran

anılbaran

Üye
yess sörr :oke:

Astrosman

Astrosman

Üye
Cübbeli çıkta flash tvye iki din dersi ver yaw...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...