:good:
Bora Üye Konu Sahibi sad222' Alıntı: kapanıyor yapmayın arkadaşımız eşek şakası yapmış Genişletmek için tıkla ... Hayır güzel kardeşim herhangi bir şaka vs. yoktur. CTRL+W ile karıştırmış olabilirmisin?
sad222' Alıntı: kapanıyor yapmayın arkadaşımız eşek şakası yapmış Genişletmek için tıkla ... Hayır güzel kardeşim herhangi bir şaka vs. yoktur. CTRL+W ile karıştırmış olabilirmisin?
spy ghost Üye şimdi farkettim bu özelliği ama bilgisayarda kasılmalar oluyor bi anda donuyor aradan yarım dakika felan geçince açılıyor bilgi için teşekkürler
şimdi farkettim bu özelliği ama bilgisayarda kasılmalar oluyor bi anda donuyor aradan yarım dakika felan geçince açılıyor bilgi için teşekkürler
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap spy ghost' Alıntı: şimdi farkettim bu özelliği ama bilgisayarda kasılmalar oluyor bi anda donuyor aradan yarım dakika felan geçince açılıyor bilgi için teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
spy ghost' Alıntı: şimdi farkettim bu özelliği ama bilgisayarda kasılmalar oluyor bi anda donuyor aradan yarım dakika felan geçince açılıyor bilgi için teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
spy ghost Üye sad222' Alıntı: kapanıyor yapmayın arkadaşımız eşek şakası yapmış Genişletmek için tıkla ... eminmisin işi eline yüzüne bulaştırdıysan o arkadaşı zan altında bırakma çalışan bi özellik
sad222' Alıntı: kapanıyor yapmayın arkadaşımız eşek şakası yapmış Genişletmek için tıkla ... eminmisin işi eline yüzüne bulaştırdıysan o arkadaşı zan altında bırakma çalışan bi özellik