CSR Racing HD v1.0.0 Sınırsız Para Hilesi İle Birlikte

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
internet bağlantısı kapalı olucak

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Nerede yapamıyorsun

ozan19

Üye
Ben oyunu silip tekrardan yapıyorum ozaman, bakalım olacak mı olmazsa yapacak bişey yok..

- - - Eklendi - - -

Yine yapamadım ya da telefonumda olmuyor dostlar :S

kursat41

Üye
goukmuyo

zesa

Üye
ya bu hile nasıl kullanılacak acıklarmısın... apk nedir sd nedir hangısını nerde ındırecez bu lınklerı cep tel ındırecez bılgısayardanmı ındırecez bı yardımcı olurmusun nasıl yapacam

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
ya bu hile nasıl kullanılacak acıklarmısın... apk nedir sd nedir hangısını nerde ındırecez bu lınklerı cep tel ındırecez bılgısayardanmı ındırecez bı yardımcı olurmusun nasıl yapacam
Elinde Android telefon yoksa bu oyunu kuramazsın. Senin telefonun sistemi S60v5 fakat bu oyun Android telefonlar için.

keyifci54

Üye
walla maxicep e sonsuz tesekkurler hemen hemen her konuda ciddi paylasımlar oluyor. ve buda buyuk emek ıster.
Emegınıze saglık....

laless

Üye
arkdaslar ıphone telefonun var ama hıle nasıl yapılacak pek fazla bılgım yok hılenın yapım asamasını sırayla anlatabılırmısınız yanı ındırdıgımız dosyaları nasıl yukleme yapacagız telefona orayı bır turlu yapamadım

laless

Üye
arkdaslar ıphone telefonum var dosyaları bır turlu telefona yukleyemedım sırayla bana nasıl yapabılcegımı anlatabılırmısınız

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Çalışır büyük ihtimalle :)

laless

Üye