CS:GO

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Abi bize rusça öğret :ehe
Yazarım ama ingilizce harici yabancı dil yasak :D zaten temel diyalogları biliyorum o kadar. Kiril alfabesi kolay zaten onu küçüklüğümde öğretmişlerdi. Ama kelime ezberi azap azap.. İki temel diyalog öğren iki de küfür, Rusya'da hayatta kalabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

Jus7ice

Jus7ice

Üye
Yazarım ama ingilizce harici yabancı dil yasak :D zaten temel diyalogları biliyorum o kadar. Kiril alfabesi kolay zaten onu küçüklüğümde öğretmişlerdi. Ama kelime ezberi azap azap.. İki temel diyalog öğren iki de küfür, Rusya'da hayatta kalabilirsin.
Öğrenebileceğim bir kaynak var mı abi rusçayı severim bu aralar baya içli dışlı oldum :D

Rygebin

Rygebin

Üye
Rus kızlarla oyun oynayabilirsin o yönden bak.. Ben listeyi doldurdum onlarla. Oyunu bıraktık sohbet ediyoruz :D Yarım yamalak rusçamla daha sempatik oluyor :D
Hocam Rusça'yı da söktüm desenize :kop2: :kop2: Dil öğrenmek için teşvik :).

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Adilx05

Adilx05

Üye
Rusça pek bilmem ama bende okurum cerkescede kirille yazıldığı için

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Rus kızlarla oyun oynayabilirsin o yönden bak.. Ben listeyi doldurdum onlarla. Oyunu bıraktık sohbet ediyoruz :D Yarım yamalak rusçamla daha sempatik oluyor :D
İyide oyun açılmıyor, oyun bul'dan giremiyorum oyuna bekletiyor hep

Adilx05

Adilx05

Üye
24 lira bence fazla değil ki zaten bi iki ayda kendi parasını çıkarıyor kutular falan filan

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Dvd olarak satılıyo mu acaba

Adilx05

Adilx05

Üye
Hatta sırf item kasmak için serverlar var gece yatarken koy sabaha kadar 5-6 item duser sanırım

Jus7ice

Jus7ice

Üye
bence bir sürü sürüneceğine parasını ver rahat rahat oyna :oke: hem rus kızları da güzel oluyornuş duyduğuma göre :naughty:

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
19 liraya falan satılıyormuş key olarak
Beğenmezsem napıcam oynamadan para mı vereyim

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
abi indirimi bekle 12 tl ye dusmustu bi ara

Revengeful

Emekli Yönetici
12 liraya cs go aldım. CS sayesinde 1500 küsür lira kazandım :D Millet 1000 katını kazanıyor hatta.. 20 lirayı esirgemeyin :D

Üst Alt