Crysis oynarken donma sorunu? Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet0651

Üye
    Konu Sahibi
Crysis oynarken donma sorunu? Yardım.
pc m crysis oyununda sonra bölümlerine dogru kasılmaya başlıyor bazen donuyor takılıyor kasıyor vs. pc min özellikleri intel core 2 q8400 quad 2.66ghz 1333mhz 2666cpu speed l2 4mb cache 4 çekirdek vs. 500gb 16mb 7200rpm hdd kingston 2gb 667mhz ram nvıdıa 9400gt super 1gb 128bit ekran kartı asus p5kpl-am se motherboard anakart asus vento a9 kasa olmasına ragmen crysis oyununun bazı bölümlerinde ya takılıyor ya kasıyor vs. lütfen yardımcı olun ne yapmam lazım ?????? :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
görünürde bu sistemle çok rahat oynarsın oyunu amaaaaaa:bilmm
sistem yetmesine karşın kasıyorsa
ısınma problemin var kardeşim:nono:
kasanın kapagını aç bi güzel temizle
işlemci fanının yaprakları arasını iyice temizle sorun kalmicaktır:oke:

düzenli olarak kasanı temizle ve temiz tut
ısınma problemi yaşamazsın daha :evet::evet:
:bye2::bye2:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
belki oyun ayarları cok yüksektr.anti aliasing i off yap.Görüntüleri medium yap.

ahmet0651

Üye
    Konu Sahibi
kasayı 2 gün önce temizledm oyunun grafik ayarı hepsi low en düşük çózünürlükte ve anti ansiling kapalı tutuyorum yine kasıyor pc boştayken ekran kartı 45derece işlemci 40derece hdd 20derece guney kuzey koprulerinde ısınma yk neyden kaynaklanıor ltfn yardm edin

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
advanced system care yi indir.Onun içinde Akıllı Ram programı var onu calıstır yazan değerleri buraya yaz.

ahmet0651

Üye
    Konu Sahibi
abi o dedigin programı indirdim kurdum akıllı ramı açtım facebook açık nfs most wanted açık program açık vede bu site açk cpu kullanımı en fazla %5 e geliyor boş fiziksel bellek var en fazla 1143 of 2047mb boş takas dosyası 3081of 3940mb yazıyor boş sanal bellek var 2015of 2047mb yazıyor

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ne zamandır format atmıyorsun pc ye?

ahmet0651

Üye
    Konu Sahibi
1 oldu sanırım vede pc sistem nsl en son teknoloji değilmi vede ne yapmam lazım bi yardımcı olsan abi bea vede ne işle uraşıyorsun

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
benim bilgisayarım bile kaldırıyor medium ayarlarda:D bilgisayar iyi.c rack da mı sorun var ki?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
benim pc de kaldırıyordu 128 mb ekran kartı 2 gb ram p4 2.8 ghz hiç takılmadan oynamıştım
alla allaaa bi iş var ama ben anlamadım neyse artık :D:D:D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
işletim sistemini değiş tekrar format at. farklı sorunlar vardır donanımla alakalı olacagını sanmıyorum. ancak tek ihtimal verebelirim ekran kartı sorunu olabilir. 9400 gt süper dediğin ekran kartları sorunlu oluyor bazen özellikle axle 9400 gt ise kesin fanında sorun vardır. ihtimaller..

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
işletim sistemin win7 ise ekran kartı driverini sadece windows güncellemesiyle kullanıyorsan sorun olabilir belki.Nvidia nın sitesinden bütün driverları indir kur..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Gamebooster programını dene oyun kipine geç

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Önce Game Booster programını indir.Oyunu açmadan önce Game Booster ile gereksiz servis ve hizmetleri devre dışı bırak ve antivirüsünü de kapat.

Üst Alt