Nerden indirdin
vay çıktı mı 3 ?

ah ah daha 2 yi oynayamadım sınırsız net ve iyi bi kart olsa1 i 20 fps ile bitirdim ah ah radeon4330 sendemi bro ya
![]()
3 ü yüklesem 4-5 fps ile oynarım heralde![]()
dizüstü ise o ayrı tabi 
Aras abi oldumu Şİmdi
Oyanamak istiyorum
1'i bitirdim
Warhead'ı bitirdim
2'yi bitirdim![]()

@ecel54
Ne çabuk
Peki bişey sorcam okta patlayıcı kiti varmı yani atınca belirli bi saniye sonra patlatma durumu vs varmı?
attıktan sonra attığın yere gidip alıyorsun max:9 tane
uzaylılarda etkili ve suya atınca sudakileri etkiliyor max:4Ağzım sulandıPc kaldırmaz büyük ihtimalle
Hani GameBooster,performans ve görünüm ayarlarından herşeyi kapasam bi ihtimal![]()

4 mod var
1. Karbon ucu: bildiğin okattıktan sonra attığın yere gidip alıyorsun max:9 tane
2. Termik uç: attıktan bir süre sonra patlıyor max:3
3. Elektrik şok: attığın zaman elektrik çarpıyoruzaylılarda etkili ve suya atınca sudakileri etkiliyor max:4
4. Patlayıcı uç: attığın zama çarptığı ilk yerde patlıyor ve etrafındakileri öldürüyor max:3
- - - Eklendi - - -
ayrıca 3 farklı çekme modu var daha uzun çektikçe daha yüksek zarar veriyor. İnsanlar hızlida ölürken basit uzaylılar yakından orta hız uzaktan yavaş hızda ölüyor. Ok kullanırken görülmezsin ve enerji azalmıyor

Sistemin ne ki
- - - Eklendi - - -
Oo süper açıklama eyvallah güzel kardeşim çok teşekkürler![]()

Direct X 11 harici kartlarda oynamaması kocaman bir saçmalık. 1 gb ddr3 256 bit ekran kartım var ve oyunu oynayamıyorum. 2. Oyunu 30 fps oynuyordum.

Daha pazar günü yükledim xboxa.Ama Türkçe değil![]()