Crysis 3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gekic43

Üye
bende niye acmiyor ki ? :(+

ANIL

ANIL

Admin
6770M ile yüksek ayarlarda oynayabiliyorum. Ara sıra fps düşüşleri olduğu için grafikleri ortaya aldım çok rahat bir şekilde oynuyorum. Grafikler ortada bile mükemmel. Seslerin türkçe olması başka bir hava katıyor zaten.

Legendary.

Legendary.

Üye
Ağzım sulandı ya :ehe

By_Casparov

By_Casparov

Üye
çıktığı ilk günden beri oynuyorm oyunu ortaladm sayılır :D

NovaThor

NovaThor

Üye
Arkadaslar ben crysis 3 un cdsini aldim 16tl ye 4dvd oyunu indirdim resim cikiyo oyun kapaniyo. Bi siteden yorumlara baktim herkeste var bu sorun. Ayni zamanda 2. Bolumde siyah ekran sorunu ve son bolumde boss olmuyormus. Crackfix2 internal reloaded diye crqck dosyasi var onu indirenin calisiyomus sorunlari gidiuomus. Bende indiremiyom telde oldugum icin pcde net yok bana atarmisiniz?

NovaThor

NovaThor

Üye
Arkadaslar buldum tm.

ciristall

Üye
ben oynadım 2. bölüm de hata veriyor

NovaThor

NovaThor

Üye
Crackfix2 internal reloaded indir ***** yaptigin yere yapistir. Hicbisorun yok

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
Acaba dreckt 11 desteği olmayanlar için ***** veya bi çözüm yolu olabilir mi

sefasahin34

Üye
direct x 11 kartların bile anasını ağlatıyor tabiri caizse.Oyunda sadece grafik var.hikaye kısmı iyice saçmaladı.multiplayer biraz iyi gibi diyodum.taktik namına hiçbirşey yok aşırı dengesizlikler var.Mesela adamın teki elektrik direğini söküp görünmez olup herkeze tek atabiliyor.işin ilginç tarafı 3 metrelik direkte görünmez oluyor :D

beyaz_dis123

beyaz_dis123

Üye
EVET ARKADAŞLAR BENDE BİTİRDİM ÖNCEKİLERİ HEMDE 2 ŞER KEZ crysis - crysis warhead - crysis 2 şimdi crysis 3 yükledim onuda oynuyorum ama 7. bölümde sanırım hata var alpha self i bir türlü öldüremiyorum ne kaaa uğraştıysam çözüm videolarını izledim aynını yaptım hiç etki yok bu arada oyunu gittikçe daha da teknoloji leştirdiler ilk crysis de de teknoloji vardı ama onda normal savaş da yapıyoduk 2 ve 3 neredeyse ful uzaylı savaşı yapıyorum ya arada sell askeri çokmasa oyunun hikayesi mars da yazılmış diycem :)
not:şu yukarıya yazdığım alpha self sorununu çözen varsa allah rızası için foruma koysun yav pc yi kırcam sinirden ha :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt