Crysis 3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Crysis 3
Dün kurdum grafik vs tam anlamıyla bence mükemmel hele ki Türkçe seslendirme ve menü kısaca Türkçe oluşu zaten insanın gururunu okşayan bi faktör.

eee oynayan varmı arkadaşlar :islik

Symbianize

Symbianize

Üye
Nerden indirdin

musti843

musti843

Üye
vay çıktı mı 3 ?

Symbianize

Symbianize

Üye
22sinde çıktı

ugur1000

ugur1000

Üye
ah ah daha 2 yi oynayamadım sınırsız net ve iyi bi kart olsa :D 1 i 20 fps ile bitirdim ah ah radeon4330 sendemi bro ya :D :kop2:
3 ü yüklesem 4-5 fps ile oynarım heralde :kop:

Legendary.

Legendary.

Üye
Aras abi oldumu Şİmdi :züü:

Oyanamak istiyorum :vur
1'i bitirdim
Warhead'ı bitirdim
2'yi bitirdim :(

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
ah ah daha 2 yi oynayamadım sınırsız net ve iyi bi kart olsa :D 1 i 20 fps ile bitirdim ah ah radeon4330 sendemi bro ya :D :kop2:
3 ü yüklesem 4-5 fps ile oynarım heralde :kop:

Sırf bu oyun için ekran kartı alınır valla :D dizüstü ise o ayrı tabi :oley

- - - Eklendi - - -

Aras abi oldumu Şİmdi :züü:

Oyanamak istiyorum :vur
1'i bitirdim
Warhead'ı bitirdim
2'yi bitirdim :(

Güzel kardeşim ben onları 2'şer kez bitirdim çok kral oyun yav. Şimdi 3 yüklü pcde başlangıçtaki eğitim modunu oynayıp çıktım biter diye kıyamıyorum :aha:

ecel54

ecel54

Üye
ben oyunu pazar günü yükledim bitirdim. Gerçekten çok güzel olmuş. Ben oku çok beğendim. İnsan ustü zorluğu açtım görülmez olup okla vuruyorum :D . Ama final bosunun ölmeme sorunu var

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
@ecel54
Ne çabuk :aha:
Peki bişey sorcam okta patlayıcı kiti varmı yani atınca belirli bi saniye sonra patlatma durumu vs varmı?

Legendary.

Legendary.

Üye
Ağzım sulandı :züü: Pc kaldırmaz büyük ihtimalle :(
Hani GameBooster,performans ve görünüm ayarlarından herşeyi kapasam bi ihtimal :hmmm

ecel54

ecel54

Üye
@ecel54
Ne çabuk :aha:
Peki bişey sorcam okta patlayıcı kiti varmı yani atınca belirli bi saniye sonra patlatma durumu vs varmı?

4 mod var
1. Karbon ucu: bildiğin ok :D attıktan sonra attığın yere gidip alıyorsun max:9 tane
2. Termik uç: attıktan bir süre sonra patlıyor max:3
3. Elektrik şok: attığın zaman elektrik çarpıyor :D uzaylılarda etkili ve suya atınca sudakileri etkiliyor max:4
4. Patlayıcı uç: attığın zama çarptığı ilk yerde patlıyor ve etrafındakileri öldürüyor max:3

- - - Eklendi - - -

ayrıca 3 farklı çekme modu var daha uzun çektikçe daha yüksek zarar veriyor. İnsanlar hızlida ölürken basit uzaylılar yakından orta hız uzaktan yavaş hızda ölüyor. Ok kullanırken görülmezsin ve enerji azalmıyor

rapman

rapman

Üye
Direct X 11 harici kartlarda oynamaması kocaman bir saçmalık. 1 gb ddr3 256 bit ekran kartım var ve oyunu oynayamıyorum. 2. Oyunu 30 fps oynuyordum.

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Ağzım sulandı :züü: Pc kaldırmaz büyük ihtimalle :(
Hani GameBooster,performans ve görünüm ayarlarından herşeyi kapasam bi ihtimal :hmmm

Sistemin ne ki :züü:

- - - Eklendi - - -

4 mod var
1. Karbon ucu: bildiğin ok :D attıktan sonra attığın yere gidip alıyorsun max:9 tane
2. Termik uç: attıktan bir süre sonra patlıyor max:3
3. Elektrik şok: attığın zaman elektrik çarpıyor :D uzaylılarda etkili ve suya atınca sudakileri etkiliyor max:4
4. Patlayıcı uç: attığın zama çarptığı ilk yerde patlıyor ve etrafındakileri öldürüyor max:3

- - - Eklendi - - -

ayrıca 3 farklı çekme modu var daha uzun çektikçe daha yüksek zarar veriyor. İnsanlar hızlida ölürken basit uzaylılar yakından orta hız uzaktan yavaş hızda ölüyor. Ok kullanırken görülmezsin ve enerji azalmıyor

Oo süper açıklama eyvallah güzel kardeşim çok teşekkürler :)

Eklentİndiriyor

Üye
yeni haberi olanlar varmış

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Direct X 11 harici kartlarda oynamaması kocaman bir saçmalık. 1 gb ddr3 256 bit ekran kartım var ve oyunu oynayamıyorum. 2. Oyunu 30 fps oynuyordum.

Malesef ama haklısın niye böyle bi durum var onuda anlamadım :s

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Daha pazar günü yükledim xboxa.Ama Türkçe değil :(

Legendary.

Legendary.

Üye
Nvidia GeForce 8400
Intel Core 2Duo E4600 2,4 Ghz
2 GB ddr2 ram(Mhz'ini unuttum)
Bu sistemle GTA IV Ve Crysis,Crysis Warhead,Crysis2'yi bitirdim :)

Dead Island diye bi oyun var onu yemedi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt