Crysis 3 hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0343434

0343434

Üye
    Konu Sahibi
Crysis 3 hatası
[/URL][/IMG]Oyuna giriyorum bölümü açarken bu uyarıları alıyorum.Yoksay dediğimde ise bölümde hatalar meydana geliyor.Ne yapmalıyım?[/URL][/IMG]

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yoksay dediğinde açmıyor mu ?

ecel54

ecel54

Üye
dosya eksik gibi yeniden kur veya istersen ben sana eksik dosyayı upload edeyim. Boyut 140 mb

- - - Eklendi - - -

sorun büyük olasılıkla animations.pak dosyasında

0343434

0343434

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl indiricem peki dosyayı?
dosya eksik gibi yeniden kur veya istersen ben sana eksik dosyayı upload edeyim. Boyut 140 mb

- - - Eklendi - - -

sorun büyük olasılıkla animations.pak dosyasında

ecel54

ecel54

Üye
ben link atacam birazdan şuan upload oluyor animations.pak dosyası

- - - Eklendi - - -

bunu indirip crysisin kurulu olduğu dizindeki c3 klasörğne atıp değiştirilsinmi sorusuna evet tıkla. değiştirdiği dosyanın yedeğinide al istersen

0343434

0343434

Üye
    Konu Sahibi
Tamam şimdi inidirip deneyeceğim.

x-scarface

x-scarface

Üye
Dosya eksik sana tavsiyem torentten vs oyun indireceksen eğer skidrow sürümünü bekle indireceğin oyunun :oke:

0343434

0343434

Üye
    Konu Sahibi
Aslında sorunun sebebi ben oyunu bilgisayardan usbye kopyalayayım derken taşımaya başladı bende durdura bastım.Sonra usbye giden dosyaların bazıları tam olarak kopyalanmadığı için her iki taraftada aynı dosyadan vardı.Bende usbden tekrar geri atarken bunu untmuşum değiştire basınca oyunda problem oluştu.

ecel54

ecel54

Üye
Aslında sorunun sebebi ben oyunu bilgisayardan usbye kopyalayayım derken taşımaya başladı bende durdura bastım.Sonra usbye giden dosyaların bazıları tam olarak kopyalanmadığı için her iki taraftada aynı dosyadan vardı.Bende usbden tekrar geri atarken bunu untmuşum değiştire basınca oyunda problem oluştu.

benim verdiğim liktekini denedinmi

0343434

0343434

Üye
    Konu Sahibi
daha inmedi

0343434

0343434

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun oyun artık çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt