CryEngine 3 Çalışmaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
CryEngine 3 Çalışmaları
Crysis'in canavar motoru CryEngine 3 den yeni tasarımlar ben çok iyi buldum sizlerinde yorumlarına sunmak istedim oyunların geleceği çok parlak :)
rGot, themodman101, pl4, USSR_GRAND, iSqueezee, Stallownage, ve ReVan1199 nickli CryEngine 3 modçularının çalışmaları

kaynak:bölümsonucanavarı

Ekli dosyalar

fullwar

fullwar

Üye
İlk FarCry'dan beri Crytek müthiş bir gelişim içerisinde. CryEngine çok gelişmiş bir motor olsada muhtemelen yeni oyunlarında CryEngine 4 tanıtılacak. Ayrıca motorların neler yapabildiği değil bence oyun içine aktarıldığında nasıl çalıştığı önemlidir. Yani yukarıdaki tasarımları oyun içine aktarığınızda hiç bir sistem açmaz yada en iyi sistemler bile kasım kasım kasılır. Crysis ve Crysis 2'deki grafiklerin üstüne çıkmak için oyun motorunun komple elden geçirilmesi ve buna uygun sistemlerin oluşması gerekir.

Bu kare Crysis'ten.

Buda Cry Engine 2 teknoloji resimlerinden..

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
evet haklısınız şu an için bu çalışmalar oyun içine aktarılamıyor ama her geçen gün oyun grafiklerinin kalitesi artıyor ilerleyen dönemlerde bu grafikler neden oyun içerisinde olmasın ki sorusu :) herhalde yapımcılara da gaz veriyordur açıkçası yapımcılardan çok şey bekliyorum :ehe tabi bu gidişle bilgisayarları da yenilemek zorunda kalacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt