Credits anlamı ne ndir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Credits anlamı ne ndir

Bu credits anlamı ne bende 231 herkez 0 cezamı aldım ...

Ozan

Ozan

Admin
Şu anda güzel ama bir o kadar da kurulumundan daha zor konfigüre edebildigim bir tecrübe sistemini devreye sokmak üzereyiz, gördükleriniz deneme aşamasında ayarlar yapılırken görünen rakamlardı, bu sistemi büyük ihtimal devreye sokacagiz.

Rep tarzı, teraziye tıklayın tarzı birşey degil, her foruma özgü yeni baslıklarda ve mesajlarda farklı puanlar kazanacaksınız ve puanlar üyenin yararına dönüşecek. Rep verme gibi bir durum kalitemizi düşürebilecegi için vazgeçtik.

Sistem şu an tekrar kapalı, yarın gün içinde dosyalar bölümlerinin de ayarları yapılacak ve sonra kredi sistemi sıfırlanarak, detaylı bir bilgi ile kullanıma açılacak.

İyi forumlar :oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Rep tarzı, teraziye tıklayın tarzı birşey degil, her foruma özgü yeni baslıklarda ve mesajlarda farklı puanlar kazanacaksınız ve puanlar üyenin yararına dönüşecek. Rep verme gibi bir durum kalitemizi düşürebilecegi için vazgeçtik.

Oldukça Yerinde ve İsabetli Bir Karar Olmuş. Site Üyeleri İçin.

SelmanTE

SelmanTE

Üye
Şu anda güzel ama bir o kadar da kurulumundan daha zor konfigüre edebildigim bir tecrübe sistemini devreye sokmak üzereyiz, gördükleriniz deneme aşamasında ayarlar yapılırken görünen rakamlardı, bu sistemi büyük ihtimal devreye sokacagiz.

Sistem şu an tekrar kapalı, yarın gün içinde dosyalar bölümlerinin de ayarları yapılacak ve sonra kredi sistemi sıfırlanarak, detaylı bir bilgi ile kullanıma açılacak.

:alkis :thumbup:

bravo.
işte sizden beklediğimiz budur. nasıl bir sistem bilmiyorum ama şöyle olabilirdi (şimdi aklıma geldi);
mesela dosyalar kısmına her açılan başlığa 1 puan yazılan her cevaba yarım puan,
konu dışı vs yerlere açılan başlıklara yarım yazıan cvplara puan vermeme

bu şekilde bişey olabilir diye düşünüyorum :oke::oke::oke:

not: bide öteki ; ) işarteini yani bunun :oke: diğerini geri istiyoz ya :nono:

Ozan

Ozan

Admin
Aynen dediğin gibi bir sistem .. ;)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
bekliyoruz o zaman :nargile:

Exalans

Exalans

Üye
evet rep e bende karşıydım bu güzelolmuş

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bizim hiçbir zaman bir modül yada eklenti sıkıntımız olmuyor zaten sitenin hemen hemen heryeri editlenmis durumda, günden güne sürekli birkaç şey ekleniyor.

Tesekkur olayına gelirsek 5 dk sürmez aktif etmesi ama bizim amacımız, üyelere birşeyler hediye etmekse, bunda tesekkur kıstas olmamalı. Yeni yaptıgımız kredi sistemini muhtemelen bu gece tamamen duyurarak faaliyete geçiricem, tabi değerler sıfırlanarak. Puanı çok olan, hakettigi durumu görecek ;)

Negative'in mesajını "maxicepte yapılan paylaşımlar ve paylaşımlara verilen değer hakkında" isimli konudan buraya aldım. Bu konuyla alakalı bir mesaj için.

Bu kredi sisteminin adını Tecrübe olarak değiştirmişsiniz. Ama üyeye uyarı verdiğiniz zaman da uyarı puanı profilde Tecrübe adıyla görüküyor. Karışıklık olabilir..

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
inş. bu Tecrübe puanları liderlik kapışmasına yol açmaz:)

Liderliqi vermem:nargile:

tabiki şaka yapıorum böle bir amacım yoq:) Tecrübe puanı olmadan öncede paylaşım yapıodum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt