Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CREATİVE EP-630 mi SONY MDR-EX300SL mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih
Üye
Konu Sahibi
CREATİVE EP-630 mi SONY MDR-EX300SL mi?
arkadaşlar samsung galaxy gio için yeni bir kulaklık alacagım CREATİVE EP-630 ile SONY MDR-EX300SL arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/URL]
anılbaran
Üye
SONY MDR-EX300SL onerırım su ana kadar hep sony kulakllık kullnadım cok ıyı bı kalıtesı var CREATİVE de guzel ama muzık ıslerınde kalıtelı olan sony dıyorum
SONY MDR-EX300SL onerırım su ana kadar hep sony kulakllık kullnadım cok ıyı bı kalıtesı var CREATİVE de guzel ama muzık ıslerınde kalıtelı olan sony dıyorum
onerın ıcın tesekkur ederım.
ep630 pıyasada cok tutulan bır model dıger forumlardan da arastırdım bu fıyat aralıgında bunu onerıyorlar baska oneren 1 tane oldu oda bu sony modelını onerdı.tıpı guzel degısık ama onemlı olan tıpı degıl tabıkı
bundan once philips she8500 kullandım ılk aldıgımda hayal kırıklıgına ugramıstım,paraya kıyıp sennheiser alacagım ama bır kulaklıgada 100 vermek zor gelıyor acıkcası