Bazı Oyunlarda Düşürebiliyorsun Pixseli Bazılarındada Düşmez Ama Genelde Ana Ekranda Filan FHD Diğerlerinde İse 720p Dir Yani Arkadaşin Dediği Gibi Tüm Uygulamalar FhD Değil Zaten Mesala GTA Real Racingde Pixsel Ayarı Var AMa Telefon Kasmaz Gibi Yada Al Bi 1520 Kafan Rajat Olsun
Konu hort olmuş ama birkaç şey eklemek istiyorum. Kullanılan panellerin hemen hemen hepsi 360*640 çözünürlükte ve gerçek 1080 değiller. Eğer grafik kartını düşük çözünürlükte çalışmaya ayarlarsan o şekilde daha verim alabilirsin. Dikkat edeceğin husus en ve boy oranını aynı oranda değiştirmen.
Konu hort olmuş ama birkaç şey eklemek istiyorum. Kullanılan panellerin hemen hemen hepsi 360*640 çözünürlükte ve gerçek 1080 değiller. Eğer grafik kartını düşük çözünürlükte çalışmaya ayarlarsan o şekilde daha verim alabilirsin. Dikkat edeceğin husus en ve boy oranını aynı oranda değiştirmen.
Valla şuan HTC one m7 kullanıyorum. rom yükledim ve ekran cozunurlugunu kaliteyi bu rom sayesinde dusurebiliyorsunuz. Rom ismi skydragon sense7 one m7 rom.
Cihazın çözünürlüğü maalesef değiştirilemiyor ki böyle bir şeye ihtiyaç da duymazsın zaten marketten indirdiğinde cihazın destekliyorsa kullanabiliyorsun oynayabiliyorsun
Nomone resolution changer ile tüm ekranın çözünürlüğünü değiştirebilirsin veya gltools kurulumu yapıp oyuna özel düşürme yapabilirsin(gltoolsu tavsiye ederim)