Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
resimli anlatım var orda artık gerisini sen halledersın
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

dil hatası almamak için orjinal programı kurup ondan snra dil dosyalarını atmalıydık yoksa ikinci dil dosyasında oynamamı yaptın
...onu nasıl yapabiirzl. İlk çevirim çok soru sordum k.bakma.
yeni geldim birazdan yazarımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ekranı açtığımızda my shorcuts falan diyodu ya orası
- - - Eklendi - - -
Abi mükemmel olmuş
İzninle biz bu düzenlenmiş halini konuya ekleyelim. Bide bu düzenlemeyi nasıl yaptın?
Nasıl sildin gereksiz dosyaları?

Yuzumuze gözümuze bulaştırmadiniz sadece bilgi eksikliği var

Evet baya bi var![]()

Bilgimiz olsaydı bu kadar uğraşmayla yeni bir tarayıcı yazardık![]()

ya bunlar basit şeyler aslında biraz uğraşırsaniz daha fazla şeylerde öğrenirsiniz zamanında bende çeviri felan yapıyordum sonra bi ara python a fena daldım ufak tefek te olsa birkaç pro yaptım python tabanlı sonra çok şükür python u bıraktım

ya bunlar basit şeyler aslında biraz uğraşırsaniz daha fazla şeylerde öğrenirsiniz zamanında bende çeviri felan yapıyordum sonra bi ara python a fena daldım ufak tefek te olsa birkaç pro yaptım python tabanlı sonra çok şükür python u bıraktım
sanki eski topraklardan gibisiniz 
Tamamdır
Niye çok şüşor dedin abi![]()

Güzel çalışma
- - - Eklendi - - -
Yalnız dil dosyalarını paketten çıkartınca bazı programlar hata verir.

Güzel çalışma
- - - Eklendi - - -
Yalnız dil dosyalarını paketten çıkartınca bazı programlar hata verir.
Sağol abi bunda almadık çok şükür
Ama ben mp3 keme programı denedim onda aldım. Bakmak istersen s60v3 müzük uyg kısmmında
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-birlestirme-programi-672216.html#post4991254