[Çözüldü]Euro Truck Simulator 2 Kasma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kingboss67

kingboss67

Üye
    Konu Sahibi
[Çözüldü]Euro Truck Simulator 2 Kasma Sorunu
Arkadaşlar bu yazıyı oyun için sistem gereksinimleri ucu ucuna kurtaranlar için yazıyorum.Bu işlem için hiç program kullanmayacağız.Öncelikle oyunun çözünürlük bakımından kötü bir hatası var.Çözünürlük en az 1024x768 oluyor ve bu bazı bilgisayarlarda kasmaya neden oluyor.Bu çözünürlüğü düşürmenin bir yolu var .Bu adımları takip edin Belgelerim>Euro Truck Simulator 2>config dosyasını not defteriyle açıyoruz ve karşınıza bir sürü yazı gelecek. Burada bir yerde o anda kullandığınız çözünürlük var mesela bende 1024x768 yazıyor buradaki yazıyı silip yerine 800x600 yazıyoruz ama bu işlemden önce config dosyasının bir yedeğini almanızı öneririm. Yazımızı yazdıktan sonra config dosyasını kaydediyoruz ve oyuna giriyoruz. İşlem bitmiştir. Oyuna girdiğinizde çözünürlük düşmüş olacaktır ve oyunu artık kasmadan oynayabilirsiniz. Bu yöntemi tamamen ben buldum çünkü bende de kasıyordu. Bu yazıyı mobilden yazıyorum eğer işinize yaradıysa bir teşekkürü çok görmeyin.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
teşekkürler ama bu zaten oyun içinden ayarlardan da yapılıyordu.

kingboss67

kingboss67

Üye
    Konu Sahibi
Ama ben bir çok kişide denedim ve çözünürlük en az 1024x768 e düşüyor daha altı yok benim bilgisayarım kasıyordu oyunu ben de böyle bir çözüm buldum bu yöntemi daha birçok oyunda yapabilirsiniz

60Samet09

60Samet09

Üye
bende hiç kasmadı

• Beğen
Tepkiler: Hutchexa ve Dvoynik

Misafir - 418249

Eyvallah kardesim saolasin acaba 1000×900 yapsak olurmiki

Üst Alt