Silinen Üye 2526643
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Oralarda kesin kaybolmaz değil mi ve güvenilir olduğundan emin misiniz ? (flaş bellek var ama yedeklenecek dosya 40GB)Flash belleğin, taşınabilir hard diskin yok mu onlara yedekle? Yoksa OneDrive, Yandex.Disk hesabı aç bulut hesaba yükle.
Bir şey olmaz. 40GB'sa yüklemesi uzun sürer. Flash bellek alsana 64GB artık ucuz onlar.Oralarda kesin kaybolmaz değil mi ve güvenilir olduğundan emin misiniz ? (flaş bellek var ama yedeklenecek dosya 40GB)
D'ye at onları. Formatı atarken C'yi seç, C silinir. D kalır.Bir de benim resimler D de yüksletme D yi de mi Siler C yi mi siler sadece . C ise sorun yok zaten
Şimdi yükseltme sadece C yi mi siler ? C de bişeyim yok zaten herşey D diskindeD'ye at onları. Formatı atarken C'yi seç, C silinir. D kalır.
Yükseltme yapma. Direk format at.Şimdi yükseltme sadece C yi mi siler ? C de bişeyim yok zaten herşey D diskinde
Formatı daha 2 gün önce attım ben XP den kurtulmak istiyorum artık . Malum Microsoft desteği kesti ve birçok XP ye has hatalar mevcut . Bunlardan bıkkınlık geldiği için bu işe kalkıştım zatenYükseltme yapma. Direk format at.
Format atınca da normal olarak siliniyor her şey.
1 GB ram ile o sisteme ne win7 nede 10 yüklerim.İnternette uygun fiyatlı ramler var, anakartın desteklediği mhz değerine ve ddr2 veya ddr3 olduğuna dikkat ederek takviye yap. Kingston tercih ederim.Formatı daha 2 gün önce attım ben XP den kurtulmak istiyorum artık . Malum Microsoft desteği kesti ve birçok XP ye has hatalar mevcut . Bunlardan bıkkınlık geldiği için bu işe kalkıştım zaten
Sonuç nedir ? Yükseltme D ' yi siler mi silmez mi ?
Öneri için teşekkürler . Ram 3GB vardı bunda ancak küçükken götürdüğüm bilgisayarcı format atarken 2 ramı da alıp yerine 1 tane 1GB kingston takmış , ekran kartını değiştirmiş vs. tabi ben bu işleri çok sonra öğrenip uyandım da iş işten geçti1 GB ram ile o sisteme ne win7 nede 10 yüklerim.İnternette uygun fiyatlı ramler var, anakartın desteklediği mhz değerine ve ddr2 veya ddr3 olduğuna dikkat ederek takviye yap. Kingston tercih ederim.
Dedim ya silmez diyeÖneri için teşekkürler . Ram 3GB vardı bunda ancak küçükken götürdüğüm bilgisayarcı format atarken 2 ramı da alıp yerine 1 tane 1GB kingston takmış , ekran kartını değiştirmiş vs. tabi ben bu işleri çok sonra öğrenip uyandım da iş işten geçtineyse çok konuştum da ben yükseltmeyi geçtim şimdi D yi siliyor mu bi cevap veren çıksa
Görmedim yaw kızmaDedim ya silmez diye
Kaç kere yazıcam ?
Windows 10 iso'yla format at direkSon bir soruYükseltecek olursam 8.1 e çıkartiyim kendi mi yükseltsin yoksa win 10 iso sunu mu indiriyim direk
Görmedim yaw kızma
Anakartın modelini öğren ve internette araştır özellikleriniRam alırken ddr3 felan dedi arkadaş onları ben nerden anlayacağım ? aynı ramden alsam yeter mi 2GB oluyor :?
Format sistemi Win XP ye attığım formatla aynı mı olur ?
Desteklediği en büyük mhz değerini de bilmelisin.Senin aldığın ram 1600mhz'dir ama anakartın en yüksek 800mhz destekler bu durumda ya ram çalışmayacaktır ya da 1600 mhz sadece 800 ünü kullanacaktır.Anakartın modelini öğren ve internette araştır özelliklerini
1 GB ram ile o sisteme ne win7 nede 10 yüklerim.İnternette uygun fiyatlı ramler var, anakartın desteklediği mhz değerine ve ddr2 veya ddr3 olduğuna dikkat ederek takviye yap. Kingston tercih ederim.
Fiziksel belleğin yerini tutacaksa kullanGerek yok windows 7 den sonra flash beşllekler ram olarak kullabılabiliyor
Sent from mTalk using lumia950
evet,belki olabilir:O onu kasmadan sorunsuz kaldırır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?