Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Counter Strike for Symbian^3 Anna Belle Singed [Updated] v 0.7.8 [67 MB]
Sponsorlu Bağlantılar
MaxipmaN
Üye
ben anlamadım duzgun oynan miyor mu şimdi bu sanal klavye mi lazım?
..maHsun..
Üye
virutal keyboard indirin öyle oynayın bu arada oyunu indiremedim keşke 2sahred denen siteye yükleseydin neyse zaten bir kaç gün sonra androide geçiyorum elveda symbian
Malesef bilgisayarım yok. Neyse bir yerden atacaz artık Oyun için de teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
Acaba telefona fare takıp oynanmaz mı ?
hd1243
Üye
arkadaşlar c601de çalışmıyo nedeni ne olabilir yardım edermisiniz
mustafanokia
Üye
arkadaşlar bendede bozuk diyordu ama freeunrar dan çıkardım bozuk demedi öyle yapın
- - - Eklendi - - -
bende onu düşündüm fare ile oynanırmı
MaxipmaN
Üye
fareyi ben de duşundum yonlendirme olmaz dedim ama yön fareyle zaten onu duşunmedim otg kablosu olan biri denese keske
umitgul18
Üye
Birisi sis i upload etse en azından bilgisayarı olmayanlar ve virtual rotate yüklü olanlar sisi bozuk olmadan yükleyebilir.
haylaz94
Üye
görsel klavyeyle oynanmıyo yaw
HsnCnKly
Üye
Arkadaşlar bu nedir yaa... Oyunun ana ekran açılıyor sonra bir şeye basıyorum oyun kapanıyor... Oynayan varsa bana anlatabilir mi lütfen? Nasıl açtığını.
haylaz94
Üye
bn bu sürümü denemedim ama görsel klavye gerekli
rapchi55
Üye
benim telefon e7 hem klawyesi var hemde fare takılabiliyo ben rahat rahat oynayabilir miyim ? eğer oynayabilirisn diyorsanız indirip bilgisayarı olmayanlar içinde .sis olarak upload edebilirim. saolun şimdiden
Bozkurt_28
Üye
şu sanal klavyenin signed olanı yokmu kardeş
asigsasi
Üye
Konu Sahibi
signed olarak var
euphrates87
Üye
madem olmuyo neden paylaşım yapıyosunuz anlamıyorum !!!