Counter Strike 1.6 Turnuvasına Hazır Olun !

Sponsorlu Bağlantılar

OğuzcanAbi

Üye
katılan arkdaşlara başarılar :oke:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Abi artık başlasa şu turnuva :)

pelın_

senı öldürücem isaa:d

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Başlayacak arkadaşlar az kaldı.
Sen sus Pelin:sopa:

BL@DE02

BL@DE02

Üye
sırf bu oyun için yeni üye olanları almak maxicep turnuvası olmaktan çıkarır bence bir mesaj ve beğeni sayısı koyarsak daha iyi olur tabi katılımcı sayısı beklenenden fazla olursa yoksa herkes katılsın sorun yok :oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

adnsl

Üye
bende varım :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Yazıyorum

uribaju

uribaju

Üye
Crysis turnuvası da bekliyoruz:nono:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yeni üyeler katılamaz. Sitemizi her fırsatta sabote etmeye çalışan dış mihraklar, kuvvetle muhtemel bu etkinliğe katılmak isteyecek ve keyfimizi kaçırmaya çalışacaklardır. Amacımız sitemiz içerisindeki dostluk ve arkadaş ortamını geliştirmek, varolan arkadaşlık bağlarını bir etkinlikle pekiştirmek, en önemlisi eğlenmek olduğu için yeni üye olan kardeşimizden özür dileyerek bu etkinliğe katılamayacağını ne yazık ki söylemek zorundayım. Server problemini bir şekilde aştıktan sonra hepinizle özel mesaj yoluyla iletişime geçip, herkesin uygun olduğu bir gün ve saat belirleyip Go Go Go ! diyecez arkadaşlar :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yeni üyeler katılamaz. Sitemizi her fırsatta sabote etmeye çalışan dış mihraklar, kuvvetle muhtemel bu etkinliğe katılmak isteyecek ve keyfimizi kaçırmaya çalışacaklardır. Amacımız sitemiz içerisindeki dostluk ve arkadaş ortamını geliştirmek, varolan arkadaşlık bağlarını bir etkinlikle pekiştirmek, en önemlisi eğlenmek olduğu için yeni üye olan kardeşimizden özür dileyerek bu etkinliğe katılamayacağını ne yazık ki söylemek zorundayım. Server problemini bir şekilde aştıktan sonra hepinizle özel mesaj yoluyla iletişime geçip, herkesin uygun olduğu bir gün ve saat belirleyip Go Go Go ! diyecez arkadaşlar :)
:oke::oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Yeni üyelere de bir server bul da bari o adamlar da orada oynasınlar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Server çok girip oynasınlar binlerce var :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Hevesleri kursaklarında bıraktı Erol

abdullah519

Üye
bende istiyorum katılmayı hocam yer varsa

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
bende istiyorum katılmayı hocam yer varsa
Vallahi hocam şimdilik yeni üyeleri temkin amaçlı almamayı düşünüyoruz oyuna.Bu kişisel bir şey değil çünkü siteye ve site içi organizasyonlara sabote amaçlı saldırılar olabiliyor. Ama yine de bir düşüneceğiz bunu ve adınızı katılımcı olarak ekliyeceğim listeye.

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

BEN:ağlarım:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Dişileri almıyoruz:d:

• Beğen
Tepkiler: Hkn's

Üst Alt