Haber Cortana'nın Türkçe Olmasını İsteyenler İçeri

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ms nin translate uygulamasında türkçe den ingilizceye çeviri var ofline çeviri de geldi son güncellemesinde ayarlardan indirmek gerekiyor ha uygulamanın kendisi evet ingilizce ama içerikte var. 3 oy da ben ypıştırdım bu arada :yuru

blackcemre

Üye
12 oyda benden

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tüm maxicep e yayılabilir bir destek konusu açmak lazım yarın birgün diğer üyeler içinde biz oy kullanırız. Örneğin iphonedaki sirinin türkçe olması içinde yapılabilecek birşey var ise buna bizde destek olalım. Burada markalar için değil, güzel Türkçemiz için birleşmemiz gerekiyor. Hatta facebook, twitter dan böyle konuların aslında ulusal olduğunu anlatıp herkesi oy kullanmaya davet etmemiz gerekiyor. Bir face sayfası açıp insanları yönlendirmek gerekiyor. (Abarttım mı? :D, sanmıyorum).

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: drangela61, ademoz05 ve MrtAltg
Bay H

Bay H

Üye
Tüm maxicep e yayılabilir bir destek konusu açmak lazım yarın birgün diğer üyeler içinde biz oy kullanırız. Örneğin iphonedaki sirinin türkçe olması içinde yapılabilecek birşey var ise buna bizde destek olalım. Burada markalar için değil, güzel Türkçemiz için birleşmemiz gerekiyor. Hatta facebook, twitter dan böyle konuların aslında ulusal olduğunu anlatıp herkesi oy kullanmaya davet etmemiz gerekiyor. Bir face sayfası açıp insanları yönlendirmek gerekiyor. (Abarttım mı? :D, sanmıyorum).
konuyla alakalı değil ama Sirinin yerelleştirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını Tim Cook açıkladı :kıskıs:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yerelleştirme tamamda her yerel e mi? :) (Atıyorum belki Türkiyeyi hesaba katmıyordur).Bu arada 3 oy telden kullanmıştım 3 oyda pc den attım şimdilik 6, iş yerimde ve diğer pc lerden de çakıcam. Konu Ülkemizle alakalı olunca geri kalmasını istemiyorum. Gerekiyorsa Taksime çıkalım :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Bay H, skynet ve 2 diğerleri
sekajmer

sekajmer

Üye
Bilgisayara geçip uçuracağım bakın şimdi ;) hile olacak ama olsun onlarda adam gibi verseydi.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

sekajmer

sekajmer

Üye

bekleyin oylar uçacak ;) face sayfamda var wp tr diye ;) her yerden bastırırım zaten bugün okul yok iş yok :D her yerden izinliyim.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Bu konuyu boşlamamalıyız bence arkadaşlar. Hatta yöneticiler forumun diğer kısımlarına da yaysa keşke

Bay H

Bay H

Üye
Yerelleştirme tamamda her yerel e mi? :) (Atıyorum belki Türkiyeyi hesaba katmıyordur).Bu arada 3 oy telden kullanmıştım 3 oyda pc den attım şimdilik 6, iş yerimde ve diğer pc lerden de çakıcam. Konu Ülkemizle alakalı olunca geri kalmasını istemiyorum. Gerekiyorsa Taksime çıkalım :kop2:
Türkiye adına bir yerelleştirme (Türkçeleştirme) :)

skynet

Üye
1,958

• Beğen
Tepkiler: ademoz05

respection123

Üye
tamamdır :oke:

Lobin12

Lobin12

Üye
bende bastırıyorum :thumbup:

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Türkçe gelirse Türkiye'de lider WP olur arkadaşlar

serverfun912

serverfun912

Üye
Oy verdikten sonra sağ üstte sign out(çıkış)a basın ve geçmişi silin msn hesabınızın farklı kombinasyonlarıyla oy verin.Speech(Konuşma) Bölümünde olması gerekirdi neden orda kurmadınızki?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Türkiyenin ve içindeki insanların ne kadar güçlü ruhları olduğunu biraz unutuyorlar ama yanılıyorlar. Derinliklerimizde, damarlarımızdaki kanda hala var. :) İstiyoruz ve illaki alacağız. İş yerimdeki pc'lerden yüklendim 9 tane daha bastım ayrı pc lerden ayrı maillerle, şimdi iki arkadaşa daha yaptırtıcam birazdan. Şuan 2484 oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250, Yağız Ryan, skynet ve 1 kişi daha
tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
size en iyi yöntemi söylüyorum tor browser ile oy kullanın tor browser durmadan ip değiştiriyor :D

csH

csH

Üye
aynen tor browser ile baya bi oy verdim siz de deneyin :)

skynet

Üye
2,700

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
ilk 3 e girmiş :)

Üst Alt