, sanmıyorum).konuyla alakalı değil ama Sirinin yerelleştirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını Tim Cook açıkladıTüm maxicep e yayılabilir bir destek konusu açmak lazım yarın birgün diğer üyeler içinde biz oy kullanırız. Örneğin iphonedaki sirinin türkçe olması içinde yapılabilecek birşey var ise buna bizde destek olalım. Burada markalar için değil, güzel Türkçemiz için birleşmemiz gerekiyor. Hatta facebook, twitter dan böyle konuların aslında ulusal olduğunu anlatıp herkesi oy kullanmaya davet etmemiz gerekiyor. Bir face sayfası açıp insanları yönlendirmek gerekiyor. (Abarttım mı?, sanmıyorum).

Tüm maxicep e yayılabilir bir destek konusu açmak lazım yarın birgün diğer üyeler içinde biz oy kullanırız. Örneğin iphonedaki sirinin türkçe olması içinde yapılabilecek birşey var ise buna bizde destek olalım. Burada markalar için değil, güzel Türkçemiz için birleşmemiz gerekiyor. Hatta facebook, twitter dan böyle konuların aslında ulusal olduğunu anlatıp herkesi oy kullanmaya davet etmemiz gerekiyor. Bir face sayfası açıp insanları yönlendirmek gerekiyor. (Abarttım mı?, sanmıyorum).
her yerden izinliyim. Türkiye adına bir yerelleştirme (Türkçeleştirme)Yerelleştirme tamamda her yerel e mi?(Atıyorum belki Türkiyeyi hesaba katmıyordur).Bu arada 3 oy telden kullanmıştım 3 oyda pc den attım şimdilik 6, iş yerimde ve diğer pc lerden de çakıcam. Konu Ülkemizle alakalı olunca geri kalmasını istemiyorum. Gerekiyorsa Taksime çıkalım
![]()

İstiyoruz ve illaki alacağız. İş yerimdeki pc'lerden yüklendim 9 tane daha bastım ayrı pc lerden ayrı maillerle, şimdi iki arkadaşa daha yaptırtıcam birazdan. Şuan 2484 oldu 
tor browser ı indirip yardır