csH Üye papakudioflu' Alıntı: Hot İdeas'ta birinci Top Listte 29. Sırada. Genişletmek için tıkla ... dün çıktı 1. sıraya böyle giderse inmez
papakudioflu' Alıntı: Hot İdeas'ta birinci Top Listte 29. Sırada. Genişletmek için tıkla ... dün çıktı 1. sıraya böyle giderse inmez
hajkhanx33 Üye arkdaşlar facemızdede paylaşalım sadece 2 tık zati : ) tıklasın arkiler nolcak ben paylaştım : )
suyunsesi Üye Helal size be gençlik. O değil de adamlar da şaşıracak, lan biz bu kadar cihaz sattık mı ki Türkiyeye :P hahaha
Helal size be gençlik. O değil de adamlar da şaşıracak, lan biz bu kadar cihaz sattık mı ki Türkiyeye :P hahaha
skynet Üye csH' Alıntı: bi 50 oy daha verdim var mı tor dan yardıma gelcek 7000 yapalım Genişletmek için tıkla ... Ben varım
csH' Alıntı: bi 50 oy daha verdim var mı tor dan yardıma gelcek 7000 yapalım Genişletmek için tıkla ... Ben varım
csH Üye akşam herkes burda olduğunda yine yapalım toplu olduğu zaman canım sıkılmıyor 10 kişi olsak 1000 yaparız rahat
akşam herkes burda olduğunda yine yapalım toplu olduğu zaman canım sıkılmıyor 10 kişi olsak 1000 yaparız rahat
Burakkkk250 Üye skynet' Alıntı: Neyse bu günüde bir binlikle kapattık Genişletmek için tıkla ... 8200 ile kapanır diyorum ben bugün
skynet' Alıntı: Neyse bu günüde bir binlikle kapattık Genişletmek için tıkla ... 8200 ile kapanır diyorum ben bugün
OnurYurdakul Üye Konu Sahibi papakudioflu' Alıntı: twitter böyle bir şey bekliyormuş. RT ve destek mesajı yağıyor. Umarım bir kaç güne top listte yukarılara çıkar. Ama boşlamamak lazım en azından Builde kadar hot idea kalmalı. Genişletmek için tıkla ... İnşallah abi sen el attıysan sıkıntı yok Yanlış yeremi açtık biz bu oylamayı yanlış açtıysak sıkıntı olurmu acaba ?
papakudioflu' Alıntı: twitter böyle bir şey bekliyormuş. RT ve destek mesajı yağıyor. Umarım bir kaç güne top listte yukarılara çıkar. Ama boşlamamak lazım en azından Builde kadar hot idea kalmalı. Genişletmek için tıkla ... İnşallah abi sen el attıysan sıkıntı yok Yanlış yeremi açtık biz bu oylamayı yanlış açtıysak sıkıntı olurmu acaba ?
turbocore Üye 1 dk da bir ip değiştiren promlar var otomatik onu yapıp istediğinzz kadar oy verirsiniz yaparssnız