Türkiye geneline ve hatta avrupa ve amerika da yaşayan Türklere kadar yaymak lazım Abarttım mı? yapılabiliyorsa yapalım bence abartı değil bizim için zevk olmalı.
Ben aslında cortana'ya Türkçe kelimlerin yüklenmesinin bu kadar zor olacağını düşünmüyorum.Alt yapıya Türkçe kelimeleri ekleyecekler birde Türkçe kelimelerin söyleniş şekillerini bundan başka birşey yok gibime geliyor.Ama şu var ki dilimizde fazlasıyla kelime var hepsini koymaları uzun sürebilir ama şuda var ingilizce okay kelimesinin 500 anlamı var.Bunun temelini koyuyorlar bizdede öyle yaparlarsa bizimki niye 8.1 e yetişmesin
Belki süre bazından oy hesaplanıyordur.Yani diğerleri 5-6 ayda bilmem kaç oy alıyorsa ona göre sıralamadadır bizimkisi daha yeni onlardan ve hızlı artıyor.Sistemde belki bunu önemli olarak görüp başlara almıştır
Hot ideas bölümünde birinciyiz. Bu bölümde yeni ve hızlı oy alan fikirler var. Yoksa diğer seçeneklerden örneğin top bölümüne bakarsanız en çok oy alan seçenekleri görürsünüz, new bölümüne bakarsanız en yeni açılan istekler.
Hot ideas bölümünde birinciyiz. Bu bölümde yeni ve hızlı oy alan fikirler var. Yoksa diğer seçeneklerden örneğin top bölümüne bakarsanız en çok oy alan seçenekleri görürsünüz, new bölümüne bakarsanız en yeni açılan istekler.