kimbilir_01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Estağfurullah izin ne demek biz maxicep olarak büyük bir aileyiz bugün bize yarın size ( söz gelimi işletim sistemleri açısından)WP kullanmıyorum ama destek olurum. İçerik verirseniz Twitter 'dan paylaşım yaparım bende.
gayet mantıklı ve açıkUzun cümleleri mümkün olduğunca Twitterdan atabileceğimiz harf sayısına düşürerek kısaltalım derim. Az olabilir ama öz olsun derim. Bu benim fikrim.
Sizi bilmem ama ben sizden destek gelse de gelmezse de, aşağıya yazdığım metni gerekli yerlere göndereceğim. Eğer yardırmak isteyen olursa Pazartesi günü öğleden önce saat 11 gibi mesajı Twitterdan atmayı planlıyorum.
Cümlem:
Türkçe Cortana'nın Türkiyedeki WindowsPhone'un geleceği konusunda ciddi bir önemi var. Umarım sizinde ciddi oranda çalışmalarınız vardır?
Kesinlikle bu olur diyorum itirazı olan el kaldırsınUzun cümleleri mümkün olduğunca Twitterdan atabileceğimiz harf sayısına düşürerek kısaltalım derim. Az olabilir ama öz olsun derim. Bu benim fikrim.
Sizi bilmem ama ben sizden destek gelse de gelmezse de, aşağıya yazdığım metni gerekli yerlere göndereceğim. Eğer yardırmak isteyen olursa Pazartesi günü öğleden önce saat 11 gibi mesajı Twitterdan atmayı planlıyorum.
Cümlem:
Türkçe Cortana'nın Türkiyedeki WindowsPhone'un geleceği konusunda ciddi bir önemi var. Umarım sizinde ciddi oranda çalışmalarınız vardır?
orayı Türkiye'deki şeklinde düzeltebilirizCümlem:
Cortana'nın Türkçe konuşabiliyor olması sizce de güzel olmaz mı @MicrosoftTR
Bunu da biz yapmayacağız öyle değil mi?
orayı Türkiye'deki şeklinde düzeltebiliriz
ben baktım az önce tam 2 tane karakter kalıyor twitter için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?