kimbilir_01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Twitter diyince twittera twit atalım twitter a guncelleme gelsin diye
Onuda yapalım birlik olursak her türlü sesimizi duyururuz, benim twitter adım; kimbilir_01Twitter diyince twittera twit atalım twitter a guncelleme gelsin diye
kesinlikle katılıyorum, @bulutsuzgece ve @papakudioflu abiler metin konusunda yardım ederler sanırımBi metin hazırlayalım atalım hepimiz
Doğru takmazlar çünkü daha biz başlayamadan olumsuz düşünüyoruz denemiyoruz bile kızmayın yanlışta anlamayın ama sizin gibi düşünenler yüzünden.Takmazlar ,
Şimdi şöyle bir şey var ki tek tek cevap almak imkansız ama birlik olursak karşılık alabilme ihtimalimiz daha da artacaktır bence.Angry bird Stella için bile twitterdan o kadar yazdım tık yok!
Birde sistem eksiklikleri için yazalım nasılsa geri dönüş yapmıyorlar.
Twitter hesabı yazanı eklerim.
Nokia ve Microsoft Tr hesapları tırta bağlanmış durumda. Adamlar adam akıllı cevap vermiyor ki! Biri bulut hizmetleri ve seminer duyuruları yapıyor diğeri ise bilgisiz. Fake hesaplar diye şüpheye bile düşüyorum.Şimdi şöyle bir şey var ki tek tek cevap almak imkansız ama birlik olursak karşılık alabilme ihtimalimiz daha da artacaktır bence.
Nokia ve Microsoft Tr hesapları tırta bağlanmış durumda. Adamlar adam akıllı cevap vermiyor ki! Biri bulut hizmetleri ve seminer duyuruları yapıyor diğeri ise bilgisiz. Fake hesaplar diye şüpheye bile düşüyorum.
En iyisi tepedeki insanlara sesimizi duyurmak galiba. Neyse akşam eve gidince bir kaç twit atarım artık.
@TCAybin twitter hesabım.
DeneyinDoğru takmazlar çünkü daha biz başlayamadan olumsuz düşünüyoruz denemiyoruz bile kızmayın yanlışta anlamayın ama sizin gibi düşünenler yüzünden.
Denemek için çoğunluk lazım 3 5 kişiyle olacak iş değil,gerçi ben tek başıma her fırsatta sorup fırçayı basıyorum amaDeneyin
Sonunda benle aynı fikirde biri çıktı teşekkürler abicim,@papakudioflu ve @bulutsuzgece bize destek olmayacaklar anlaşılan mod lar dan adminlerden ses yok fayda yok konu kilitlemeye gelirler ancaMS'nin Türkiye ayağı Cortana için hakikaten çalışmıyorsa, bu konuda baskı yapmak bize düşer. Onlara "Twitter ve Facebook aracılığı ile sizin ne kadar duyarsız, umursamaz ve tembel kaldığınızı tüm dünya görür ve rezil olursunuz." şeklinde uyarılar yazmalıyız. Ama büyük bir kalabalığın aynı fikirde olduğunu görürlerse belki kıpırdanırlar.
Sonunda benle aynı fikirde biri çıktı teşekkürler abicim,@papakudioflu ve @bulutsuzgece bize destek olmayacaklar anlaşılan mod lar dan adminlerden ses yok fayda yok konu kilitlemeye gelirler anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?