Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CorePlayer v1.36. 7427 S60v3
Sponsorlu Bağlantılar
sanerko
Üye
beyler merhaba maxi cep yetkililerine bi sorum olacak v1.25 core playerden youtubudeki videolari izleyebiliyorum neden daha ust versiyonlerda 1.30 yada 1.36 youtubeye baglanmiyor bi ayarimi var bilen arkadaslar cevap yazarlarsa sevinirim saygilar.
Elvin356
Üye
Merhaba.Benim telefonumda acmadi bu program.Napa bilirim ? Telefonum Nokia 6120 classic
telefonunuz hackli ise sertifika hatası vermesi imkansız program hatalı inmiş olabilr tekrar deneyin. olmadı farklı bi uygulama indirip bakın bakalım sertifika hatası var mı yine? eğer hata devam ederse telefonunuzu hackleyememişsiniz. bana ulaşın yardımcı oluyum
korays3
Üye
Ama birçok programı kurdum, sorun çıkmadı. Tel:Nokia N82 yani yüklensin mi diyor, onay veriyorum. Sertifika hatası uygulama sağlayıcınızla görüşün diyor. Bilemiyorum?
(Yüklediğim uygulamalar:fswp, largetime, bir iki tane de alarm saat uygulaması)
Ama birçok programı kurdum, sorun çıkmadı. Tel:Nokia N82 yani yüklensin mi diyor, onay veriyorum. Sertifika hatası uygulama sağlayıcınızla görüşün diyor. Bilemiyorum?
(Yüklediğim uygulamalar:fswp, largetime, bir iki tane de alarm saat uygulaması)
telefonunuzu nasıl hacklediğinizi özelden mesaj atın yardımcı olmaya çalışıyım. programı denemedim o yüzden o konuda bişey söyleyemiycem aklıma sadece hack yöntemnde sorun olabileceği geliyo
korays3
Üye
Tamamdır hallettim sorunu. Rompatcher'daki 2 nesne maviye dönüşmüş, onları yeşile çevirdim ve uygulamayı yükledim. Şunu sorabilirim ama rompatcher kendliğinden inaktif oluyor mu bu şekilde?
hakan_710
Üye
rompatcher da add to auto seçeneğini her iki yama için etkinleştirdiysenz cihzın her açılışında otomatik olarak aktif olması gerekiyo..
korays3
Üye
Tamam hallettim çok teşekkürler. Yalnız coreplayer'da izleyemedim,çok donuyor. Belki başka prog. deneyeceğim.
hasan356
Üye
N8 e olurmu bu program veya N8 için olanı varmı bunun gibi tüm formatları açan...