Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CorePlayer v1.36. 7427 S60v3
Sponsorlu Bağlantılar
unfair
Üye
bu siteden bi sürü core player programı indirdim hiç birini kuramadım hepsi sertifika hatası veriyor... bunu söyleyen arkadaşlarda sertikalandırılıp kur demişlerde nasıl sertifikaldırılacak bununla ilgili kimse bir satır yazmamış hep boş laff ....
suskun76
Üye
Servitika hatası diyor nasıl çözeriz?
gurkan38
Üye
Elin adamı hazır hacklenmiş şekilde sunuyor.! Bir kişi bu işi yapıp herkezi uğraştırmasa nasıl olur ? Çalışın az
osavasci
Üye
Çok teşekkürler. E72 de harika çalışıyor.
Benim bir de N97 telefonum var. Aynı programın N97 için olanı da var mı ? V5 programları bölümüne baktım ama orada bulamadım belki siz yardımcı olursunuz.
bu siteden bi sürü core player programı indirdim hiç birini kuramadım hepsi sertifika hatası veriyor... bunu söyleyen arkadaşlarda sertikalandırılıp kur demişlerde nasıl sertifikaldırılacak bununla ilgili kimse bir satır yazmamış hep boş laff ....
boş laf degil arkadaşım.Emke Emek...
Sertifika olayını arama bölümüne yazsan hemen çıakr.
Öncelikle telefounun imei ile sertifika alman gerekli.
bak buraya S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları sertiflka aldıktan sonra
telefonuna uygun hellox programını bulup sertifikalandırıp telefonuna yükleyip hac.kleyeceksin.
bunların hepsini S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları burda detaylı şekilde analtılmış bir zahmet konulara bakıver.
Çok teşekkürler. E72 de harika çalışıyor.
Benim bir de N97 telefonum var. Aynı programın N97 için olanı da var mı ? V5 programları bölümüne baktım ama orada bulamadım belki siz yardımcı olursunuz.