Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CorePlayer v1.36. 7427 S60v3
Sponsorlu Bağlantılar
spawnn
Üye
Çok sağol emeğine sağlık.
ilkerce34
Üye
sayın dost emeğine çok tşk ederim. ama ben 2 aydır bu sitede n95 8gb 2 aydır uğraşıyorum bütün arkadaşların gönderdiği video programlarını açtım çalışmıyor çalışmıyor. senin gönderdiğin programdada aynı sertifika hatası uygulama yöneticisiyle görüşün diyor ya ben bu telefonda bir divx seyredemeyecekmiyim lütfen bir et atın.
sayın dost emeğine çok tşk ederim. ama ben 2 aydır bu sitede n95 8gb 2 aydır uğraşıyorum bütün arkadaşların gönderdiği video programlarını açtım çalışmıyor çalışmıyor. senin gönderdiğin programdada aynı sertifika hatası uygulama yöneticisiyle görüşün diyor ya ben bu telefonda bir divx seyredemeyecekmiyim lütfen bir et atın.
telefonunuzu h acklemiz gerekmektedir , yani sertifikalamnız lazım sertifika yapmadıgınız sürece program vs yüklemeezsiniz.
Bunun için S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamalar tıklayın
Teşekkürler,Ender flv'leri açan programlardan biri.Fakat ben de donarak açıyor.Benchmark diye bir kısım var,videoyu ordan açınca da takılmıyor fakat yavaş oynatıyor?telefonum samsung g810,şimdiden teşekkür ederim
Scorp1725
Üye
Sitesinde %100 Türkçe destekliyor görünüyor. Program Türkçe değil mi?
Paylaşım için teşekkürler..
--------------- Ekleme ---------------
Yaptığım araştırmalardan anladığım kadarıyla cep için en iyi vidyo oynatıcı CorePlayer, en iyi müzik oynatıcı ise TTPod. Yanlışım varsa düzeltin. Ayrıca en iyi tarayıcı Opera Mobile, en iyi antivirus ise KasperSky.
Ben bu işlerde yeni olduğum için pek anlamıyorum. Varsa daha yüklemem gereken güzel ve yararlı program tavsiye edebilir misiniz?
rascesse
Üye
singed yapmaya calışyrm umarm yaparm da kurarım gercekden de flv uzantılı dosyalari acabilen ender programlardan