CorePlayer 1.4.0

Sponsorlu Bağlantılar

DustyMaze

DustyMaze

Üye
    Konu Sahibi
CorePlayer 1.4.0

Arkadaşlar yabancı bir sitede 1.4.0 sürümünü buldum hemen paylaşayım dedim.
Fakat galiba s60v3 içinmiş. ama belki değildir diye birazdan deneyip sonucu yazarım.:oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mustafaa58, celibar, eray1992 ve 21 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşekkürler.

emre_kalay

emre_kalay

Üye
kardeş bizde çalışma v3 içinmiş hem bu pda için yinede sagol

redoano

Üye
dosya bozuk

metboy38

metboy38

Üye
dozuk dosya dedi kardes
eline saglık yinede

ekvg

ekvg

Üye
Eline sağlık

tarum66

Üye
maxicep çok teşekürler

swango

swango

Üye
cep telefonlarının versiyonlarına göre değişir...

nordstern

Üye
1.30 (624) sürümü 1.4 değil bilginize

fxx

Üye

Arkadaşlar yabancı bir sitede 1.4.0 sürümünü buldum hemen paylaşayım dedim.
Fakat galiba s60v3 içinmiş. ama belki değildir diye birazdan deneyip sonucu yazarım.:oke:
arkadasim bubozuk

tusubasa

Üye
bozuk yazdıgına gore uyarı yanı bu dosya s60/3 tur bosuna ugrasmayın bıde core playerda televızyondan daha net ızleye yanı 12 megapıxel dıyelım bun da net video izleyebıulır bunun yanı sıra flim dize istedigimiz hersey cok net bı kalıtede ızleyebılıyoz buda core player sayesın de cevıre program freez 3gp cevırıcı burda video ayarları var yanı 20 1 kadar ayalaya bılıyoz dedıgım gıbı en net netnet 1 dır en kotude 20 dır kolaygelsın herkeze

--------------- Ekleme ---------------

arkadar ses yapabılırsınız yanı bu dosyada ses ayarıda var ses ayarı en yuksek stero 12 kb 48 kb bu ses ayarı mp4 tur yanı mp3 ten daha guzel dır ve vıdeo bu dur goruntu ben uc yapıyom cunku mg yukselıyo ama ıstersenız 1 de olur 1 ızlenebılır unutbunuda telefonlar genelıkle 176*208 dır vıdeo yu ayarlarken 208*176 yapınkı yanlamasına ızleyın ama dedıgım gıbı bu program olması sart yoksa acmıyo olmasa acmıyo core player

ben bılgılerımı paylasım arkdaslar bırdosyaya gelın mesela oyun dosyanın uzerıne gelın ısım degıstır dıyın yenı ısım uzantısı sis ise veya baskabısey ıse sonuna .mp3 yapın bu dosya mp3 olur mp3 ıse .3gp video olur deneyın ama acmaz o dosya ne ıse onu yapın ozaman acar

arkadas bıde turceyı cevırdım bu program kendım bıseyler ekledım falan aslında program nasıl cıktı ıngılızce bunu oldugu gıbı kulanırsak orjınal kulanmıs oluruz ama turkceye cevırırsek veya baskabıseyler eklersek orjınal halı yok olur onun ıcın hep ilk nasıl ise onu kulanmaya calısalım

3rd de netlık ise soyledır telefon ekranı dıyelım kac ona gore ayarlamamız lazım mesala 3 rd genelıkle ekran boyutu oyunoldugu gıbı 240*320 dır bunu yanlamasına flim izlemek ıcın 320*240 olarak ayarlamamız lazım yanı sunu anlatmaya calısıyo aslında telefon ekranı 8/6dır bu carpa carpa 320*240 oluyo yanı sımdı daha daha superolması ısını 640*480olur tabı boyle ayarsak superolur ama megabyt yukselıyo onun tercih sizin

byilmazZ

byilmazZ

Üye
tesekkürler :oke:

metintini

metintini

Üye
saol!

ayetullah25

ayetullah25

Üye
dosya bozuk arkaşkadaş

Doğan

Üye
emeğine sağlık teşekkürler :)

eemir99

eemir99

Üye
genede saol

fres584434

Üye
berbat yaaa 6600 da çalışmıo

silop_kms

silop_kms

Üye
paylaşım için teşekkürler eline sağlık

tusubasa

Üye
bu versiyonu 1.3.0 ıyı bak programı yukle tools gır about sec gorursun

tusubasa

Üye
surumunu bak ıyıbak allah allah 1.3.0 almısın 1.4.0 dıyon tabi 1.4.0 da vardır ama daha cıkmadı

Takipçi Satın Al

Üst Alt