CorePlayer 1.20 Turkce son sürüm [ yeni ]

renta

Üye
eline sağlık

oves_tr

Üye
Teşekkürler Çilekeş.Eline Sağlık arkadaşım.Belki yeri değil ama şunu söylemek istiyorum.Buraya teşekkür yazanlar lütfen programı telefonlarına kurduktan sonra yazsınlar.Daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim.Çoğu "teşekkürler deneyeceğim" yazıyor.

Sömürü siteye hakim olmuş 50 kişiden biri teşekkür ediyor veya yorum düşüyor indiren bidaha uğramaz konuya bu hep böyle tabi sorun yaşamazsa...

Kardeş o programın adı smart movie,o programda altyazı izlemek için galiba videoya altyazıyı smart converter'da ekliyorsun,ben altyazıyı videoya eklemeye çalıştım ama olmadı onun yerine şimdi ondan daha güzel olan bir program kullanıyorum adı pocket divx encoder çok güzel bir program herkese tavsiye ederim.

hali

Üye
eline sağlık

maho201

Üye
kardeşş ****** numarası ne bununn

rusmurti

Üye
eyvallah kardes tşk ederım
k.i.b

safakk

Üye
çoooooooookkk saolun ya eski sürümü ne olduysa bozuldu bu yeni sürüm iyi oldu
n73 de olmuyor yawww

emegine sağlık dostum bende 1,12 versiyonu var inglizce. sence bunu yüklemelimiyim

nihat88

Üye
teşekkür ederim arkadaşım

banucuk

Üye
arkadaşım imei yazıyorum ama çıkan seri noyu tel kabul etmio 7610 var bende

bu_q_ra

Üye
süper walla çok fonksyonlu bişimş

tuzlali

Üye
kardeş güzel bir şide nokıa 3650 ye uygunmudur sence ya

fazo

Üye
teşekkürler n70te sorunsuz çalışıyor emeğine sağlık

çokk teşekkür ederim kardeşin ellerine sağlık bişi soracam 7610 için tam ekran foto çekme programını nerden bulabilirim.ilginize şimdiden teşekkür ederim...

hp514

Üye
mrb siteye yeni üye oldum geçen gün hp 514 aldım malesef pda cahiliyim arkadaşlar programı cebe attim bilgisayarla pda yı eşitledim fakat programı pda da tıklayınca açmıyor dolayısıyla kuramadım acaba bana adım adım anlatabilir misiniz lütfen