arkadaslar bende eski surum vardi coreplayer o nu sildim bu turkce olani yuklemek istedim desteklemiyor yazdi anlamadim tlf num nokia n 95 8gb bu normalmi saygilar
ya arkadaşlar ben 1.2.0 diye bir model bulmuştum kurdum sonradan dilini türkçe yaptım flv dosyalarını çalıştırmak istiyorum şimdi yotube den aldığım videolar var bazılarını açıyor ama bazılarında oynatıcı video kodlayıcı On2 VP6 oynatıcı desteklenmiyor hatası veriyor fakat sadece görüntüyü vermiyor ama ses var !!ne yapmalıyım ?? başka core plyrs indirdim ama onlarda bu ses olupta görüntüsü çıkmayan videoları hiç görmüyor.....yardımcı olurmusunuz fikriniz varmı
teşekürler bugüne kadar yaptıgın bütün proglar için teşekürler...
bende x plore 1.30 var bunun süresini nasıl uzatabiliriz bir arkadaş xplore 1.22 programını 2039
yılına kadar uzatmış yalnız ben daha önce o programı kullandığım için 1,30 versiyonu destekliyor bu programın süresini nasıl uzatılır teşekürler
Cep telefonu ve symbian'a yeniden dahil oldum. Seneler önce Psion Revo kullanırdım.
Samsung I560 aldım, ancak özellikle core player yüklemek istedimde yükleme desteklenmiyor şeklinde bir mesaj alıyorum ve yükleyemiyorum.
PPC versiyonunu senelerdir Dell X50V de sorunsuz kullanırım.
Bu konuda bilgisi olan var mı?