roseiron Üye program için teşekkürler ama yüklüyorum süresi gecmiş sertifika diyor yapabilecem bir sey varmı
maximert Üye emeğiniz için teşekkürler --------------- Ekleme --------------- emeğiniz için teşekkürler
ata_seymen Üye üstad sağolasın bu programı arıyordum bende fakat bu sürümünde flv oynatmıyooo acaba içerisine codec yükleye bilirmisiniz?
üstad sağolasın bu programı arıyordum bende fakat bu sürümünde flv oynatmıyooo acaba içerisine codec yükleye bilirmisiniz?
memetcananipek Üye kardeş benim n95 rar dosyasını desteklemiyor sixs ve zip dosyalarını açıyor yükleyemedim yardımcı olurmusunuz ? --------------- Ekleme --------------- kardeş sagol eline koluna sağlık proğramı kurdum en sonunda biraz ugsaşsamda 10 numarasın n95 te harika çalıştı teşekkürler --------------- Ekleme --------------- n95 te sorunsuz çalıştı tarihi geri aldim eline sağlık kardeş
kardeş benim n95 rar dosyasını desteklemiyor sixs ve zip dosyalarını açıyor yükleyemedim yardımcı olurmusunuz ? --------------- Ekleme --------------- kardeş sagol eline koluna sağlık proğramı kurdum en sonunda biraz ugsaşsamda 10 numarasın n95 te harika çalıştı teşekkürler --------------- Ekleme --------------- n95 te sorunsuz çalıştı tarihi geri aldim eline sağlık kardeş
poyraz14z Üye ben telefona nasıl yüklicem arkadaşlar lütfen yardım indirdiğim dosya açılmıyor neden acep :/
talat070 Üye E-72 telin yazılımını 031.023 ten 054.005'e yükselttikten sonra program artık çalışmıyor.sadece telin dilini ing.yaptığımda çalışıyor.tekrar yükleme,telin dilinideğiştirip yükleme gibi şeyleri denedim fakat sonuç yok.yardım edebilecek biri varmı
E-72 telin yazılımını 031.023 ten 054.005'e yükselttikten sonra program artık çalışmıyor.sadece telin dilini ing.yaptığımda çalışıyor.tekrar yükleme,telin dilinideğiştirip yükleme gibi şeyleri denedim fakat sonuç yok.yardım edebilecek biri varmı
nimbuzcaner Üye teşekkürler dostum çalışıyor e63 de işe yaradı sadece unutmayın tarihi 2008 e alın kurun saol tekrar !
teşekkürler dostum çalışıyor e63 de işe yaradı sadece unutmayın tarihi 2008 e alın kurun saol tekrar !
serkanacar25 Üye herqelem_52' Alıntı: bnde kurulum olrak gostermio Genişletmek için tıkla ... 2007 yılında açılmış konuyu neden hortlatırsınız anlamıyorum.Eski konu bu..Doğal olarakta programda eski.Yeni versiyonu zaten sabit başlıkta var.. BULAMAM DERSEN BU KONUYA BAK : http://www.maxicep.com/s60-3rd-video-kayit-video-oynatici/coreplayer-v1-36-7427-s60v3-255076.html
herqelem_52' Alıntı: bnde kurulum olrak gostermio Genişletmek için tıkla ... 2007 yılında açılmış konuyu neden hortlatırsınız anlamıyorum.Eski konu bu..Doğal olarakta programda eski.Yeni versiyonu zaten sabit başlıkta var.. BULAMAM DERSEN BU KONUYA BAK : http://www.maxicep.com/s60-3rd-video-kayit-video-oynatici/coreplayer-v1-36-7427-s60v3-255076.html
mehmetberat1 Üye arkadaşlar core codec core player 9.1 indirdim süresi geçmiş sertifika muhapbeti çıkardı yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar core codec core player 9.1 indirdim süresi geçmiş sertifika muhapbeti çıkardı yardımcı olurmusunuz
hasan66600 Üye d POWER' Alıntı: CorePlayer CorePlayer önceki sürümleriylede çok başarılı olduğunu kanıtladı.Bu player S60 V3 telefonlar için dizayn edilmiş en iyi mp3+video playerdir. Desteklediği Ses Formatları MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, Midi Desteklediği Video Formatları H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, MJPEG, NRE, MSVIDEO1 Genişletmek için tıkla ... dosyanızı indiriyorum ama yükleyemiyorum suresi geecmiş sertifika diyor lütfen ilgilenirmiiniz kullandıgm telefon nokia n8 tesekkurkler
d POWER' Alıntı: CorePlayer CorePlayer önceki sürümleriylede çok başarılı olduğunu kanıtladı.Bu player S60 V3 telefonlar için dizayn edilmiş en iyi mp3+video playerdir. Desteklediği Ses Formatları MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, Midi Desteklediği Video Formatları H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV*, MJPEG, NRE, MSVIDEO1 Genişletmek için tıkla ... dosyanızı indiriyorum ama yükleyemiyorum suresi geecmiş sertifika diyor lütfen ilgilenirmiiniz kullandıgm telefon nokia n8 tesekkurkler
sanerko Üye telefon tarihini bi sene bi sene geri geri al yuklemeyi dene 2007 ye kadar yukleyeceksin.
sanerko Üye arkadaslar sertifika yapamaanlar bunu yuklesinler telefon terihi 2007 veya 2008 yapip yukleyin