Core,rofs2,sistem hatası, ev ekranı sorunu bilenler yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Core,rofs2,sistem hatası, ev ekranı sorunu bilenler yardım
1-arkadaşlar c5-03 orjinal rofs2 33 mb bişey ama cfwlerde 100 mb bile var bunu nasıl yapıyolar?
2-ofw de rofs2 düzenledikten sonra telefon açılırken sistem hatası veriyor bunun sebebi ne olabilir?
3-oratsu,orange gibi ev ekranları fw ye attığımda ev ekranları kısmında gözükmüyor ne yapmam lazım ?
bilen arkadaşlar yardımlarını esirgemezse sevinirim şimdiden teşekkürler

Tropikal_Meyve

Tropikal_Meyve

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin. benim de aynı sorunlarım var.

LeaD3R

LeaD3R

Üye
adamlar rofs2 nin kilidini acıyolar nasıl oluyo bilmiyom ondan sonra oynama yapabiliyosun ben orjinal rofs2'yle uğraştığımda telefon açılmıyodu
Benim tavsiyem bitane cfw al onu modla ben öyle yapmıştım

haqanguven

haqanguven

Üye
1-arkadaşlar c5-03 orjinal rofs2 33 mb bişey ama cfwlerde 100 mb bile var bunu nasıl yapıyolar?
2-ofw de rofs2 düzenledikten sonra telefon açılırken sistem hatası veriyor bunun sebebi ne olabilir?
3-oratsu,orange gibi ev ekranları fw ye attığımda ev ekranları kısmında gözükmüyor ne yapmam lazım ?
bilen arkadaşlar yardımlarını esirgemezse sevinirim şimdiden teşekkürler

başlangıçta sistem hatası alma nedeni.. sildiğin uygulamarın bekleme ekranında kısa yol olarak atanması...
sistem bulamadığı için sistem hatası alırsın.. uyguladığın modda sildiğin uygulama parçası varsa yine alırsın.. modu uygula sildiğin uygulamaları tekrar cleanerla tekrardan sil almazsın :)

ANIL

ANIL

Admin
adamlar rofs2 nin kilidini acıyolar nasıl oluyo bilmiyom ondan sonra oynama yapabiliyosun ben orjinal rofs2'yle uğraştığımda telefon açılmıyodu

rofs değil core kilidi açılıyor çok zor bir işlem değil. ondan sonra doğru yerlere atıp paketleme yapılıyor.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
core editör ile core dosyasının kilidini açıyosun

LeaD3R

LeaD3R

Üye
rofs2'nin boyutu nasıl büyùtülùyor

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu kim hortlattı ya :) ben bu sorunları çözdüm cfw mi çkardm paylaştım bile :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt