Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Core player 1.2.5 son versiyon (FLV Destekli)
Sponsorlu Bağlantılar
messi21
Üye
eyvallah kardeş
pouytr
Üye
kardeşim program güzel bişeye benziyo fakat başka bir sorun var programda hafıza kartını görmuyo sadece C: dizini içindekileri görüyo bunun başka bir yontemı varmı benım gözümden kaçan
ölümüne
Üye
arkadaşlar benim tel 3250 yüklüyorum ilk giriş normal ikinci girişte şifre istiyor 1.1.1 dışında tüm versiyonlar bende şifre istiyor 1.20de şifreyi giriyorum çıkıp girince yine şifre yine şifre acaba lcg jukeboxta bazı dosyalarla kod istemeyi hallediyoruz ya öyle birşey yapamazmıyız bi yardım edin lütfeeen
ali32aft
Üye
üstad ellerine sağlık bu proğram şu ana kadar gördüğüm en iyi proğram teşekkürler
arkadasım ben de bu programın hayranlarındanım bu pro sayesinde convertere gerek kalmıyo ara ara arastırıyorum yeni sürümü cıktımı hemen paylascam core playerden sasmam.
kardeş ben de bu sürümü kullanıyorum ancak senin eklediğin resimlerde program türkçe gözüküyor ancak ne program türkçe ne de içinde dil seçeneğini değiştiribileceğim bi rmenü var yardımcı olursan sevinirm
core codec player nasıl türkçe sürüme çevrilir??????????
korsantv94
Üye
Dostum benim bi flv dosyamı çalıştırmadı:(
tuncay_bolat
Üye
eyw kardeş elleriine sağlık
Esendağlı
Üye
Bütün sayfaları tek tek okudum bazı arkadaşlar yorumları okumuyor.sadece soru soruyor.ihtiyacı olabileceklere yardımcı olmaya çalışacam.
1-bu sürüm vede son sürm olan 1.30 dahil şuan flv desteklemiyor.
2-yükleme yaparken(güvenilmeyen sağlayıcı vs)diyorsa ya sertifikalandırmak yada cihazı hack lemek lazım.
3-yükleme yaparken(güncelleştirme hatası)diyorsa.önceki sürümü cihazdan kaldırın.üzerine kurmayın.
4-program Türkçe dil destekliyor.bunun için.tools>prefences>select page>language yolunu takip edin.türkçe yi seçtikten sonra programı kapatıp açın artık türkçe.umarım ihtiyacı olanlara biraz yardımcı olmuşumdur.
Bütün sayfaları tek tek okudum bazı arkadaşlar yorumları okumuyor.sadece soru soruyor.ihtiyacı olabileceklere yardımcı olmaya çalışacam.
1-bu sürüm vede son sürm olan 1.30 dahil şuan flv desteklemiyor.
2-yükleme yaparken(güvenilmeyen sağlayıcı vs)diyorsa ya sertifikalandırmak yada cihazı hack lemek lazım.
3-yükleme yaparken(güncelleştirme hatası)diyorsa.önceki sürümü cihazdan kaldırın.üzerine kurmayın.
4-program Türkçe dil destekliyor.bunun için.tools>prefences>select page>language yolunu takip edin.türkçe yi seçtikten sonra programı kapatıp açın artık türkçe.umarım ihtiyacı olanlara biraz yardımcı olmuşumdur.[/quote
öncelikle verdiğin bilgiker içi sağol foruma bayadır giremadiğim için sorulara cevap verememiştim benim N73 ME flv açıyor video google ve youtube videoalrını sen hangi telde denedin
güncelleştirme hatası diyor bende yüklenmiyor ama sonradan eski versiyonu kaldırdım sorun ortadan kalktı
mami24
Üye
saol süper bişe allerine sağlık
ugurhan1001
Üye
kardeş ben bu programı sertifika'landırmama ragmen yükleyemiyorum (güncelleştirme hatası )die bişe geliyoo. telefonun modeli e65 yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşkkürrler.