Corby (s3653w) Hakkında Ufak Bi Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
    Konu Sahibi
Corby (s3653w) Hakkında Ufak Bi Sorun
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar

Daha Önce Konu Açmama Rağmen Bi Cevap Alamadım Sonkez Şansımı Denemek İstedim

Sorunum Şu

Telefonun Widgetları Arasında Mesaj Oluşturma ve Gelen Kutusu Widgetları Yok Çözümü Varsa Yardım Edin Lütfen

Ayrıca Elimde B5722 Var Onda o Widgetlar Var Ben Bu Widgetları Telden Alabilirmiyim ?

Sorunlarım Hakkında Yardımcı Olan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür Ederim

Saygılarımla İyi Forumlar

RedColt

RedColt

Üye
Widget oluşturma programı va ama tam widget olmuyor galiba. Ayrıca hiç widget ayarlarına baktın mı ? orda yok mu istediklerin

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yapılır ama wgt dosyasını açıp kodlama bilcen onların kodları var mesele open;9 yazarsan rehbere gider

open;6 yazarsan ilede mesajlara

XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
    Konu Sahibi
bnm anlamadığım konu ki videoda mesaj oluşturma widget i var ama türkiyedeki telefonlarda yok galiba

ayarlarada baktım :)

RedColt

RedColt

Üye
Ya widget değilde istersen akıllı tuş kilidi var. Onu açarsan meesala tuşlar kapalıyken E harfi çizersen kilit açılır aynı zamanda hemen mesajlar açılır.

XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
    Konu Sahibi
tuş kilitlemeye fırsat kalmıyo genelde sürekli mesaj gelior ve her seferinde menü mesajlar şifre gir gelen kutusu filan sıkmaya başladı bu sorun yüzünden telefonu değiştirebilirim

--------------- Ekleme ---------------

corby nin güncellemesi filan var mı ? yada telefona bi alt modeli filan yükleyebilirmiyiz flash la ?

RedColt

RedColt

Üye
widget olsada ona tıklıcan şifreni yine giricen.. Yani aşırı bir fark olmıcak ama sanırım yok bunun daha kolay bir yolı

XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
    Konu Sahibi
o zaman kodlama denicem web tasarımcı olarak elimden geleni yapıcam :) yapabilirsem paylaşırım ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt