pirate_12
Üye
Corby Pro Firmware - GT-B5310 Yazılım Güncellemesi
Arkadaşlar merhaba bende corby pro kullanıclarından biriyim telefon işlevsel ve güzel bir telefon kiesden birçok samsung telefonun güncellenmesine rağmen corby pro için böyle bir durum söz konusu değil en sonunda telefonun garantisi devam ederken kendim güncellemeye karar verdim bir hafta boyunca güncel yazılımlar aradım yabancı sitelere google çeviri sayesinde zar zor üye olup bir çok firmware indirdim kiminde kamera çalışmadı kiminde mesaj bölümünde karekter ile ilgili sıkıntı çektim şunuda söylemeliyim ki yazılımların tarihleri belli değil bazı şekillerde adlandırmalar yapılmış onlarıda gördüm hemde iki üç farklı şekilde gördümkü ordada bir tutarsızlık var en son bir tane yazılım yükledim ve sıkıntı çıkarmadı ama sorun şu ki değişen birşey yoktu telefon da düzgün bir şekilde çalışıyordu fakat içim rahat etmedi ve servisine götürmeye karar verdim telefon şuan serviste ve sadece yazılım güncellemesi istedim.Bu konuyu açmamın sebebi ise çok fazla merak edilen bir konu ve corby pro kullanıcılarıda azımsanmayacak kadar çok forumda bazı arkadaşlar konular açmış çoğu alıntı, kopyala-yapıştır yapmışlar ve ayrıntıya girmeden bırakmışlar iyi güzelde nasıl yüklenecek...Bende yüklemeler sırasında hatalar aldım ve yabancı sitelerdeki bilgilerle düzeltebildim.Son olarak kesinlikle böyle birşeye kalkışmayın diyorum karlı değil zararlı çıkarsınız garantiniz varsa verin servise yapmısınlar samsung servis bakımından iyi ve yaygın.Yok ise sağlam bir telefoncu bulup yaptırabilirsiniz telefon düzgün çalışıyosa bunada gerek yok.Telefonu bu hafta içerisinde alırım diye düşünüyorum değişiklikleri buraya yazacağım merak ettiğiniz şeyler varsa yazın elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışacağım.