Corby Pro B5310 yazılım atmak üzereyim yardımcı olur musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erroyyy

erroyyy

Üye
    Konu Sahibi
Corby Pro B5310 yazılım atmak üzereyim yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar telefonumda şuanda SW VER XXJF1 ve CSC VER XAJE4 yazılımı yüklü. Bildiğim kadarıyla attığımız yazılım SW versiyonu etkiliyor. XXJF1 2010 yılının haziran ayı. Bende XXJJ1 var ekim versiyonu. Bu yazılımı telefonuma multiloaderle kuracağım ama daha önce yazılım atmış olan arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. Telefonumun google Widget'i çalışmıyor. İnternet tarayıcısından da google'a giremiyorum. Youtube widget'i de çalışmıyor. Müzik tanıma programıda çalışmıyor. Yazılımdan olduğunu düşünüyorum. Format attım ama sorun devam ediyordu. Kies programı telefonum için "Bu Yazılım gücellenemez." diyor. Bir soru daha sormak istiyorum acaba bu yazılımda TR dil paketi yüklümüdür; yoksa flash mı atmak gerekir. Flash gerekirse nasıl atılır yardımcı olurmusunuz... Şimdiden teşekkürler.

guljcan

guljcan

Üye
attınmı yazılım bende atmak istiyorum.

sinanpp

sinanpp

Üye
o paraya değmez bende :S

erroyyy

erroyyy

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımı attım arkadaşlar, açılış ekranı falan değişti çok hoş oldu ama qwerty klavye bozuk :S harflerin yerleri farklı. Aklıma bi şeytanlık geldi :D Eski yazılımın klavye dosyasını yeni yazılımın içine kopyalarsam sorun çözülür herhalde :) Olup bitenleri buraya yazarım.

----------Eklendi 17.10.2011 @ 01:33:40 ---------- Yazıldı 16.10.2011 @ 23:50:13 ----------

Yaptım! Çok uğraştım ama yaptım! :D Corby Pro B5310 XXJJ1 2010 yılının ekim ayı. En son ve en güncel TR yazılım. Klavye sorununu hallettim. Yazılım isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilirler.

• Beğen
Tepkiler: pirate_12
pirate_12

pirate_12

Üye
Arkadaşım ben daha önceden denedim ama olmadı cihazı bozmim diye kurcalamadım eğer sistem sağlıklı ise gereken dosya ve programlarla beraber maxicep e bir konu açsan çok iyi olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt