minoo Üye King@' Alıntı: Küfür goremiyorum Nokia 3310 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Göremezsin çünkü sildim.
King@' Alıntı: Küfür goremiyorum Nokia 3310 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Göremezsin çünkü sildim.
İhtiyar007 Üye King@' Alıntı: Küfür goremiyorum Nokia 3310 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Mesajın düzenlendiği için olabilir mi?
King@' Alıntı: Küfür goremiyorum Nokia 3310 ile gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Mesajın düzenlendiği için olabilir mi?
İhtiyar007 Üye King@' Alıntı: vallaha etmedim yemin ederim ki yanlışlıkla göndermiş olbilirim Genişletmek için tıkla ... Kurban oluyum yemin etme bari.
King@' Alıntı: vallaha etmedim yemin ederim ki yanlışlıkla göndermiş olbilirim Genişletmek için tıkla ... Kurban oluyum yemin etme bari.
MaxipmaN Üye King@' Alıntı: vallaha etmedim yemin ederim ki yanlışlıkla göndermiş olbilirim Genişletmek için tıkla ... çarpılma loading %90
King@' Alıntı: vallaha etmedim yemin ederim ki yanlışlıkla göndermiş olbilirim Genişletmek için tıkla ... çarpılma loading %90
Mesut Aktaş Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: Adam king ister inanın ister inanmayın arkadaşım.. Genişletmek için tıkla ... argo konuşmasına bir engel deel yani
Revengeful' Alıntı: Adam king ister inanın ister inanmayın arkadaşım.. Genişletmek için tıkla ... argo konuşmasına bir engel deel yani
Revengeful Emekli Yönetici Ben görmedim ama ne yazdığını tahmin ediyorum. O artık Türk halkımızın cümleye duygu katma yöntemidir bence
Ben görmedim ama ne yazdığını tahmin ediyorum. O artık Türk halkımızın cümleye duygu katma yöntemidir bence
İnternettin HOCA Üye Ne yaparsanız yapın ban mı atarsınız şikayet edip uyarı almamı mı sağlarsınız inanan inanair inanmayan inanmaz
Ne yaparsanız yapın ban mı atarsınız şikayet edip uyarı almamı mı sağlarsınız inanan inanair inanmayan inanmaz
Mesut Aktaş Emekli Yönetici şunu da yazayım son mesajım olsun, mesajı düzenleyen bayan mod o yüzden daha fazla ısrar etme