yumurta kabuğu
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkür ederim. bunları değerlendireceğim.
1.çorabın yırtık diye seninle küsen dost dost değildir. hatta ondan arkadaşda olmaz.
2.interneti yaşam için şartmış gibi görme.
3.arkadaşın fark etmiş ve sana herhangi bir tepki vermemişte sevinmen gerek seni dostu olarak görüyor.senin kusurlarınla dalga geçmiyor.
4.madem o dostunda senin kafadan ve internet olanagıda var internetten ''asosyal kişilikten nasıl kurtulurum ?'' diye bir arat. ve sonuclara göre hareket et.
5.intihar etmeyi gerektiren bir durum yok. ama illaki kafaya koyduysan yüksek biyerler tam sana göre...
sana daha önce çok nasihat ettimde sen pek kulak asmıyorsun söylediklerime.teşekkür ederim. bunları değerlendireceğim.
1.çorabın yırtık diye seninle küsen dost dost değildir. hatta ondan arkadaşda olmaz.
2.interneti yaşam için şartmış gibi görme.
3.arkadaşın fark etmiş ve sana herhangi bir tepki vermemişte sevinmen gerek seni dostu olarak görüyor.senin kusurlarınla dalga geçmiyor.
4.madem o dostunda senin kafadan ve internet olanagıda var internetten ''asosyal kişilikten nasıl kurtulurum ?'' diye bir arat. ve sonuclara göre hareket et.
5.intihar etmeyi gerektiren bir durum yok. ama illaki kafaya koyduysan yüksek biyerler tam sana göre...
Cevabınıza çok güldümAdam sizinle resmen dalga geçiyor siz adamı ciddiye alıyorsunuz.Kim bilir arkadaşıyla bilgisayarın başına geçip yazdılar bunları
Bu adama hep kanıyoruz yaaaCevabınıza çok güldümAdam sizinle resmen dalga geçiyor siz adamı ciddiye alıyorsunuz.Kim bilir arkadaşıyla bilgisayarın başına geçip yazdılar bunları
kanka bizim Sapphire'den atlıyalım 236 metre Türkiye'nin en yüksek binası ..kanka boğaz köprüsünde bulusalım.
kanka bizim Sapphire'den atlıyalım 236 metre Türkiye'nin en yüksek binası ..
Daha seksi olur bence
ben yumurta kabuğunu görmek isityorum ..
basın mensupları filanda olsun ama. yumurta kabuguna selam göndermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?