Çoraplarım Çalındı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
Baban pazardan ananas aldırdı yani

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Krize girdim ya alemsin Süper yazmıssın ama tebrik ederim ..
sağol Tuğçe'cim
esra erolla uğraşacağına nuri alço ya git adam sapık nasıl olsa her ayağa bakarken bulur belki

FBI'lara Haber Verin Şehiri Büyük Bir Tehlike Bekliyo Necmi Abinin Çorabı = Nükleer Bomba
Bomb
Konuyu carpıtmayın ortada büyük bir sorun var
aynen dağıtmayın lenn ..
ayyy dalga geçmeyin çocukla dağılın bakim
Necmi saçmalama ablacım ne intiharı
edecem çoraplarım olmadan aslaa

Şirketin Camından At Kendini Necmi Abi Şirketin Reklamı Olur Patron İyi Para Verir Sana
doğru söyledin aslında Sigma'yı bütün dünya duyar ben öldükten sonra iyi para verir bana
Baban pazardan ananas aldırdı yani
heee

zaza

Üye
senin çorapları bulduk ama nükleer bir kokusu olduğu için bir kaç arakadaş bayıldı ve bizde çevreye verdiği büyük zararları düşünerek imha ettik başka sorusu olan

256 mb lik flasım kayboldu arkadaslar intihar etmelimiyim sizce?

Kesinlikle, teknolojiden geride kalmışın vur kendini

arkadaslar beni ciddiye almiyor herkese kırgın oldumu belirtmek istiyorum

Evet madem forum belli bir seviyeye ulaştı her şey artık anlayışla karşılanıyor artık bende size derdimi anlatmaya karar verdim bu zamanı uzun zamandır bekliyordum.Arkadaşlar tırnak makasım kayboldu çok kötü durumdayım tırnaklarım gun geçtikçe büyüyor ve bedenimi ele geçirmeye başlıyor lüfen bana tırnak makasımı bulmam konusunda yardım edin he nüz çok gencim ölmek istemiyorum ama bu uzayan tırnaklarım vucut direncimi kırmak üzere yardım edin yoksa tırnakların uzamasını engellemek için parmaklarımı kesmek zorunda kalcam.yardım plssss

zaza

Üye
yenileri eksik olmuyor

yaşlandırma tekniğiyle bul

bak adamın biri bu teknikle bulmuş bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...