Coolify (Soğutucu) Türkçe [APK]

Sponsorlu Bağlantılar

BlackCurse01

BlackCurse01

Üye
    Konu Sahibi
Coolify (Soğutucu) Türkçe [APK]

Android cihazınızı özellikle uzun süreli oyunlarla zorladığınızda sizin de fark ettiğiniz gibi bir ısınma meydana gelir. Bunda garip bir şey yok, neredeyse tüm cihazlarda oluyor. Peki bu ısınmanın bir de soğutması yok mu? Elbette var. Eğer cihazınızı soğuk kış günlerinde ellerinizi ısıtmak için kullanmayı planlamıyorsanız karşınızda ilginizi çekebilecek bir uygulama olan Coolify.
Nedir bu Coolify?
Coolify, Android cihazınızın aşırı ısınmasını engelleyen bir uygulama. Cihazınızın ısısını devamlı ölçerek size öneriler ve uyarılarda bulunuyor ve pil ömrünüzü daha da geliştirmenizi sağlıyor.

Nasıl çalışıyor?
Öncelikle telefonda çalıştırabilmeniz için root erişimi gerekiyor. Sistem verilerinize erişen uygulama bunları optimize ederek cihazınızın normal ısılarda kalmasını sağlıyor. İşlemci ve pil uyumunu sağlayan uygulama aynı zamanda daha az enerji harcanmasını sağlıyor.
Özünde uygulama cihazınızın ısısını kontrol ve takip etmek için iyi bir yardımcı. Yeni cihazlarda donanıma bu konuda biraz daha dikkat etse de bir yıl önce çıkan akıllı telefonlar için oldukça kullanışlı bir uygulama. Ayrıca oldukça da pratik.

Açıklama alıntıdır.

Google Play Linki

Uygulama bedava olduğu için Google Play'den de indirilebilir. Şu an ki paylaşımım en güncel sürümdür. Galaxy S4' de olumlu sonuç aldığım için paylaşıyorum.

İNDİR

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: fatih793, omerboz54, TANSEMFUN ve 9 diğerleri

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: BlackCurse01
Metin137

Metin137

Üye
Bende s4 kullanıyorum çok ısınıuordu ama son çıkan xxugnh4 güncellemsinden sonra ısınma sorunum çözüldü gerek kalmadı ama eminim başkalarının işine yaricaktır teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Remember Me ve BlackCurse01
SHS

SHS

Üye
eline sağlık :)

• Beğen
çaminci

çaminci

Üye
Deneyeceğim

• Beğen
çaminci

çaminci

Üye
Denedim ve sonuçları yazayım bence pek gerekli olmayan uygulama zaten ısındığında tel ben anlıyorum hissediyo insan :D

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Teşekkür ederim. Deneyelim bi :)

• Beğen
98farom98

98farom98

Üye
Sadece root lu telefonlar için mi benim tel root suz da bu arada :tşk:

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler fan maşallah fontu verirmisin

BlackCurse01

BlackCurse01

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler fan maşallah fontu verirmisin
Fontu zamanında roma gömmüştüm o yüzden hangisi olduğuna tam emin değilim bunu bir dene aynısı mı emin değilim.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

• Beğen
BlackCurse01

BlackCurse01

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm eklendi...

BlackCurse01

BlackCurse01

Üye
    Konu Sahibi
Denedim ve sonuçları yazayım bence pek gerekli olmayan uygulama zaten ısındığında tel ben anlıyorum hissediyo insan :D
:) Uygulama amacı bataryanın daha geç ısınmasını sağlamak kaç derece olduğunu göstermek değil :) yoksa dokunma duyusunu kaybetmeyen herkes telefonunun ısındığını bilir. Açıklamayı dikkatlice okursak ne işe yaradığını daha iyi anlayabiliriz.Uygulama yeni sürümle güncellendi...

jatvalca

jatvalca

Üye
yükledim derece gösteriyor fakat soğutma işlemi için root yetkisi istiyor
teşekkürler

• Beğen
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Hocam yandex linki hata veriyor.
Rica etsem eklentiye ekler misin

BlackCurse01

BlackCurse01

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yandex linki hata veriyor.
Rica etsem eklentiye ekler misin
Linki kontrol ettim de herhangi bir problem göremedim cepten Chrome ve yandex tarayıcılar ile baktım ikisinde de indiriyor. Tarayıcından kaynaklı problem olabilir başka bir tarayıcı ile denemenizi öneririm.