Control Freak ! herkes denemeli...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tantini

tantini

Üye
    Konu Sahibi
Control Freak ! herkes denemeli...
arkadaslar uzun süredir üyeyim buraya.. fikr aliswerislerinde falan aktifim ama CONTROL FREAK 2,5 diye bi program yükledim we inanilmaz isler basariyor...:good:

masaüstü telefonda cikiyor, maus controlü, bilgisayari acip kapama we winamp kontrolü.. bunlarin hepsini bluetooth la yapiyor... mutfaktan bilgisayarda müzik degistirebilr, sesini acip kapayabilrisiniz.. müthis.. hatta msn bile kullanabilyorum, web de dolanabiliyorsun.. son dediklerim biraz zahmetli ama:huhu:

fakat arkadaslar sorunumuz su; control freak henüz hack lenmedi we deneme sürümü de 1saat falan tam calisiyor sonra aktivasyon kodu istiyor we demo versiyona dönüp özelliklerini kisiyor...

mesajimda pro.yu cracklenmesini rica etmistim; sagolsun forumdan saygideger arkadaslrimizdan "gokhan 43" duyarsizlik yapmadi we maxicepte bildigi bi linki bizimle paylasti.. program crackli bi sekilde asagida "gokhan43"tarafindan verilmistir... tesekkür ediyoruz;):good::cooll:

sagolun simdiden...

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Evet arkadaşa katiliyorum 3650 kullandığımda epey haşır neşir olmuştum. Bence s60 lar için yapılmış gelmiş geçmiş en iyi program. PC'nizdeki winamp listenizi telefon ekranında görüp oynatabiliyorsunuz, ses açıp kapatabiliyorsunuz. Ayrıca masaüstünüzü de tel ekranında görüp ikonları seçme imkanınız var .... ;)

tantini

tantini

Üye
    Konu Sahibi
ne desem bilmiyorum,,, gurur duyuorum sizinle.. süper calisma:good::good::good:

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Görevimiz.. :good:

:maxicep:

boralex

boralex

Üye
...Teşekkürler...

soulhex

Üye
güzel paylaşım

erdemefe

erdemefe

Üye
bu programi 6630da bende kullanmistim cok gzel bi program bunun symbian 9.1 icin olani varmi

POWER

POWER

Üye
Vardı galiba bakmak lazım...

77m77

77m77

Üye
bu program süper bişeybilgisayarda herşeyi kontrol edebiliyosun

canowen

Üye
güzewl olmuş kardeşte ben indremıyorum siz ulaşamazsınız felan diyo şıte

hkndmrl

Üye
süper paylaşım :alkis

zobar

Üye
sağolasın hocam deneyeceğim

ankaralitema

Üye
ama biz yararlanmıyoz

royan_367

royan_367

Üye
S60 3rd olanı varsa lütfen arkadaşlar

yigitylmaz

Üye
çok gsel teşekkürler

papatyaq

papatyaq

Üye
ben yükleyemedim üüüüüüüüü

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
çok saolun

qwertycuma

qwertycuma

Üye
walla harika bişey süper ötesi bluetooth um yok bilgde ama denedim üst kattaki bilgisayardan internete girdim.:)

eka

Üye
Gerçekten çok harika emeği geçenlere teşekkürler.Fakat bu alan bana yasakmış indiremiyorum !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt