Communicator

Sponsorlu Bağlantılar

ali.yasar07

Üye
    Konu Sahibi
Communicator
Communicator nedir arkadaşlar? Anna güncellemesinin ardından yüklendi gerekli yerleri doldurdum bir tek CWA sunucu URL si kaldı buraya ne yazıcam yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

FastBreaker

FastBreaker

Üye
aynen nedir bu uygulama ?

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bende inanın forumda konu açmayım dedim araştırdım ama net bir bilgi yok yaa sitelerde falan bilen olursa yardımcı olabilirmi ? bu program nedir ne işe yarıyor..

_ardaa

_ardaa

Üye
Microsoft Communicator Mobile mesajlaşma uygulaması bildiğim kadarıyla Anna yüklemedim henüz görme şansım olmadı içeriğini bilmiyorum

RedColt

RedColt

Üye
kaç tane konu açıldı böyle.. kimse tam bilmiyor ama bizim kullanabileceğimizir şeye de benzemiyor :) microsoftun mesajlaşma uygulaması aynı şirkettekiler ücretsiz mesajlaşabilecek mesela :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Bu programı kullanabilmeniz için bir adet sunucuya ihtiyacınız var ve o sunucuda Communicator Web Access(CWA) yüklü olması gerekir.

serkaN70

Üye
Kafana takma kardeş onu gereksiz bisey cok lazım değil kaldır ev ekranından gitsin :)
Communicator nedir arkadaşlar? Anna güncellemesinin ardından yüklendi gerekli yerleri doldurdum bir tek CWA sunucu URL si kaldı buraya ne yazıcam yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

slant1111

slant1111

Üye
is asamlarının kullandıgı bir topluluk yazılımı internet üzerinde herkesin bir üyeligi oturumu oluyor msn gibi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bende merak ediyordum ne oldugunu öğrendim :tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt